Projecten
Deskundigheid en professionaliteit
Website
Rendement
7.6/10

Administratief kan het duidelijker voor wat betreft posities, opbrengsten etc. Het klopt wel maar is omslachtig.

Diversificatie

Administratie duidelijker

Makkelijk investeren maar het vervolg van het project is onduidelijk. Wanneer de lening van start is gegaan is moeilijk na te gaan tot de eerste betaling.

vestiging van hypotheek

Heeft u verbeterpunten of tips voor SamenInGeld?

Met de jaarlijkse terugkerende kosten is het een puzzel om het netto rendement te berekenen. Het zou fijn zijn als dat in een schema duidelijk gemaakt kan worden bij investering.

Sinds kort enkele investeringen lopen, verder nog geen ervaringen.

Hypothecaire zekerheden

Heeft u verbeterpunten of tips voor SamenInGeld?

Maak opnames van de wallet gratis. Deze kosten weerhouden mij verder te investeren.

2 x investering gedaan

Waarom heeft u voor investeren bij SamenInGeld gekozen?

verhouding rendement-zekerheid. Prettig dat het in twee tranches gaat.

Heeft u verbeterpunten of tips voor SamenInGeld?

Informatie over beoordeling huurders. Wordt het geld gestoken in verhuurders die goede service bieden?

Top

Waarom heeft u voor investeren bij SamenInGeld gekozen?

Experiment, rendement en goed gevoel bij de eigenaren -:)

Tips/feedback
- Aanleveren verplichte documentatie nu niet in een workflow, waardoor het niet duidelijk is dat je zaken moet aanleveren als je er niet op klikt.
- Onduidelijk of je een...
Tips/feedback
- Onduidelijk of je een kennistoets moet doen en of je deze moet aanleveren. Deze hangt aan een investeringsbedrag, maar de vraag is of dit cumulatief is, of per individueel project gaat.
- Qua informatie is het handig om meer te weten over de financiële positie van de persoon met wie je in zee gaat. Nu blijft het bij een grove beoordeling van de lening ten opzichte van de waarde van het onderpand, maar je hoopt dat het niet zover komt. Dit zou ik zelf beter willen kunnen inschatten.
- Het is niet geheel duidelijk wat er gebeurt naar beëindiging van de investeringstermijn. Hoe loopt het proces als je er na die termijn uit zou willen. Voor mij minder relevant, maar mogelijk voorandere investeerders wel.

Het platform is duidelijk en overzichtelijk. Per project worden de wijzigingen aangegeven, in de legenda worden de
afkortingen verklaard. Het 'spaarpotje' eWallet is een goede oplossing voor...
afkortingen verklaard. Het 'spaarpotje' eWallet is een goede oplossing voor de uitbetaalde rente, alleen jammer dat
je op de website pas kunt zien of er rente is bijgeboekt.

Waarom heeft u voor investeren bij SamenInGeld gekozen?

De overzichtelijkheid van de website.

Heeft u verbeterpunten of tips voor SamenInGeld?

Ja, het op de hoogte stellen van de investeerders wanneer er een rente bijschrijving heeft plaat gevonden( misschien
door middelen van een mailtje).

Positieve ervaring met Samen In Geld; vóór mijn eerste investering duidelijke uitleg gehad op mijn kantoor. Alle vragen beantwoord. Ook de website is helder en duidelijk in wat de mogelijkheden zijn.

Waarom heeft u voor investeren bij SamenInGeld gekozen?

De hoge rente die ik momenteel bij een bank niet kan krijgen voor mijn spaargeld.

Prima ervaring, duidelijk over het algemeen.

Waarom heeft u voor investeren bij SamenInGeld gekozen?

omdat ik meer rendement met mijn spaargeld wenste te behalen gekozen voor solide investering in "stenen" Samen in geld leek mij daarvoor een solide partij

Heeft u verbeterpunten of tips voor SamenInGeld?

Ik vond het zelf lastig om te vinden wat de kosten zijn voor de investeerder. Wellicht dat hier een bullit van op de home-page kan worden opgenomen.

Duidelijk concept en site

Waarom heeft u voor investeren bij SamenInGeld gekozen?

Google, model aardig bij verkoop

Meer projecten, ter vergelijking

Site is niet zo professioneel (spelfouten!)

zekerheid 1e hypotheek

meer projecten