Projecten
Deskundigheid en professionaliteit
Website
Rendement
7.6/10

De website is een drama. De investeerders omgeving is zo onoverzichtelijk en zo traag. Het is gewoon onprofessioneel.

zekerheden/vastgoed

Heeft u verbeterpunten of tips voor SamenInGeld?

Pas aub de website aan zodat jullie er direct een stuk professioneler uitzien en meer investeerders trekken. Ik wil duidelijk inzicht in mijn investeringen en de opbrengsten, niet dit geklungel.

Matig. Het aanbod is beperkt, het investeerdersgedeelte nog steeds onoverzichtelijk, op mails wordt snel en vriendelijk gereageerd en de zekerheden lijken goed.

Waarom heeft u voor investeren bij SamenInGeld gekozen?

Voor mij één van de vele crouwdfundingplatformen maar wel met de goede zekerheden dus het proberen waard.

Heeft u verbeterpunten of tips voor SamenInGeld?

Verbeter het investeerdersgedeelte van de site. Kijk hiervoor goed naar andere crowdfunding sites (want dat is voor veel mensen een referentie) en probeer daar bovenuit te komen. Zorg ook voor meer... Verbeter het investeerdersgedeelte van de site. Kijk hiervoor goed naar andere crowdfunding sites (want dat is voor veel mensen een referentie) en probeer daar bovenuit te komen. Zorg ook voor meer projecten, er is nu amper keuze maar het perspectief lijkt mij uitstekend.

Nog een beetje rommelig, niet alle info goed te vinden of niet aanwezig

Waarom heeft u voor investeren bij SamenInGeld gekozen?

wilde graag crowdfunden in vastgoed en er waren open projecten

Heeft u verbeterpunten of tips voor SamenInGeld?

ja zeker, ga is met een bak thee of koffie kijken hoe anderen het doen en "leen" de goede dingen

natuurlijk mijn meningen:
-niet z'n zielig pull down menu om in je omgeving te...

natuurlijk mijn meningen:
-niet z'n zielig pull down menu om in je omgeving te komen
-natuurlijk wil je je uitbetaling overzicht in je eigen omgeving zien en niet als pdf naar je toe
-hoe veilig is mijn wallet?
-SamenInGeld biedt extra zekerheid door hypotheekrecht; 0% default - lief hoor maar tot nu toe!
-op de ene plek Investeerprofiel 1 en op de andere schijf 1??? onduidelijk
-profiel1 allen een rente uitkering
-profiel2 rente en aflossing alsof het een 30 jarige hypotheek is?? leuk gevonden maar geen enkel ander mij bekent platform werkt zo
-Tarieven zou toevoegen dat lopende projecten de huidige kosten blijven houden als je dat middenin een vaste periode verander negatief dan natuurlijk, zal je klanten kwijt raken

hehe zal vast nog dingen vergeten zijn

Rob Kriek

Prima ervaring.

Waarom heeft u voor investeren bij SamenInGeld gekozen?

Redelijk rendement met beperkte risico's

Heeft u verbeterpunten of tips voor SamenInGeld?

Meer projecten aanbieden. Er zit geld genoeg in de markt.

Goede aanbiedingen met hypotheek en redelijke rente.
Trage Website. Redelijke veel foutjes/slordigheden in de communicatie.
De administratie was erg slecht en is nu redelijk.

Hypothecaire zekerheid.

Heeft u verbeterpunten of tips voor SamenInGeld?

Snelheid Website (veel) verbeteren.
Snelheid Website (veel) verbeteren.
Veel beter overzicht op 'Mijn Investeringen' (bijvoorbeeld per project aangeven wanneer welke betaling verwacht kan worden, of en wanneer een betaling gedaan is, communicatie/bijzonderheden per project weergeven....).

Prima. Volgens mij loopt de ICT en communicatie nu goed. De financiële overzichten mogen nog wel wat gebruikersvriendelijker.

Waarom heeft u voor investeren bij SamenInGeld gekozen?

Mooi rendement met een beperkt risico. Goed om te spreiden over verschillende panden.

Nu niet

Ok, 1 lopend project, 1 project al afgelost.

Betere zekerheid

Heeft u verbeterpunten of tips voor SamenInGeld?

-Wallet opname kosten te hoog
-Website oogt ouderwets
-Dashboard heeft zeer lange tijd niet goed gewerkt
-Duidelijkere communicatie omtrent looptijd projecten

Snel en goed

Waarom heeft u voor investeren bij SamenInGeld gekozen?

Ik ken de oprichters. Omdat ze betrouwbaar zijn en een mooi product bieden

Heeft u verbeterpunten of tips voor SamenInGeld?

Ja, ik zou graag mogelijkheid hebben om bij een project een vraag te stellen aan de initiatiefnemer.
Soms mis ik wat informatie of roept de gegeven informatie een vraag op die voor mij relevant is als investeerder. Ik zie nu geen mogelijkheid om in contact te komen met initiatiefnemer. Dat kan beter.

Veel zekerheid is interessant! Het investeren gaat eenvoudig. Je kiest een project, je denkt na over de investering en je doet een betaling.

Waarom heeft u voor investeren bij SamenInGeld gekozen?

De combinatie van de goede rente ten opzichte van het zeer lage risico.

Heeft u verbeterpunten of tips voor SamenInGeld?

Enthousiaste groep mensen met potentieel goed business model. De praktijk volgt niet altijd (tijdig ) de communicatie . Transparantie is aan de beterende hand.

Waarom heeft u voor investeren bij SamenInGeld gekozen?

laag risico model in verhouding tot rendement

Heeft u verbeterpunten of tips voor SamenInGeld?

Communicatie tav van de risico's ( bij aanvang, tijdens en bij afronding ) van projecten en (voorgestelde) maatregelen