Projecten
Rendement
7.6/10

Leuk en nieuw concept!

Heeft u verbeterpunten of tips voor SamenInGeld?

via (online) advertenties en/of social media

Ik vind het wel redelijk, maar ben helaas nog niet dol-enthousiast.

Meer/ betere communicatie.
Meer/ betere communicatie.
Dit geldt voor de verschillende stadia: de informatievoorziening bij nieuwe projecten kan in mijn beleving beter/professioneler; meer informatie over wijzigingen; als het project vol is (bijv een mail met de melding dat het volgeschreven is, welke vervolgstappen volgen, wanneer de betaling start etc). De afgelopen maanden heb ik enkele keren per mail vragen gesteld. De antwoorden zijn telkens snel gegeven, maar ik denk dat de antwoorden ook voor anderen relevant zijn.

Risico/rendement-verhouding
Bij het meest recente project (Geleen) zit in mijn beleving een opmerkelijk aspect: schijf 1, 2 en 3 hebben een ander risicoprofiel (aflostype en hypotheekrecht), maar een gelijk rendement (aangezien schijf 2 en 3 beide annuitair aflossend zijn zou ik nooit beleggen in schijf 3, aangezien er geen hoger rendement tegenover het hogere risico staat; bij schijf 1 tov 2 is de situatie meer gebalanceerd: 1 heeft betere hypothecaire zekerheid, maar meer risico door het niet aflossende karakter).

Peter Prins

Het is nog te vroeg om hier iets over te zeggen

Waarom heeft u voor investeren bij SamenInGeld gekozen?

Het zou voor Samen in Geld prettig zijn om meer projecten te kunnen aanbieden waardoor er een ruimere keuze is.

Johannes

Ik vond het teleurstellend. Mooie website denk je. maar er zit inhoudelijk wat mij betreft een te mager resultaat achter.

Ja veel.
Het is van de gekke dat bij elke betaling er 0,25 cent in rekening wordt gebracht, daardoor bij bedragen lager dan €1000,- een substantieel rendement verlies.
U noemt projecten...
Ja veel.
U noemt projecten geslaagd als ze maar een deel van de doelstelling halen. Seringenstraat en project Limburg. Dat is verlakkerij.
De doorlooptijd na beëindigen inschrijving is onduidelijk. Wanner starten uitbetalen.

Direct betalen bij inschrijven is ook wat voorbarig. Bij andere platforms bv Geld voor elkaar pas betalen als er stappen gezet gaan worden.

Als ik zoek op de website welke projecten er succesvol zijn geweest in het verleden krijg ik maar magere informatie.

Een info avond organiseren en deze niet annuleren.
Even genoeg lijkt me

Overig

Mooi alternatief voor sparen!

Ton

Ik had nog niet zoveel ervaring met crowdfunding, maar na de introductie en uitleg van SamenInGeld is het mij nu helemaal duidelijk. Dat maakt de drempel dan heel erg laag om in te stappen.

Nog niet

via iemand uit mijn eigen netwerk

Leuk nieuw concept! Investeren met zekerheid!

via iemand uit mijn eigen netwerk

Prettige directe communicatie en goede IT-ondersteuning.

Waarom heeft u voor investeren bij SamenInGeld gekozen?

De communicatie over de periodieke uitkering van rente & aflossing is onvoldoende duidelijk.
Eerste half jaar ontving ik geen rente- en aflossingsbedrag. Daarna wel maandelijks. Dat behoeft toelichting.

via iemand uit mijn eigen netwerk

Mooi nieuw crowdfunding initiatief!