Lars

Belachelijk slecht

Paulet

Goede service!
Goede service!
De telefoon is na een jaar volledig gecrasht na een update. Hij ging uit wanneer ik de flip dichtklapte. Ook ging hij niet meer aan tenzij ik hem aan de lader legde. Na een maand met dit probleem te hebben rondgelopen, ging hij uiteindelijk nauwelijks meer aan en kwam er een vreemde plastic lucht uit de telefoon.
Daardoor heb ik contact opgenomen met Samsung en heb ik hem op laten halen. Na ongeveer een week kreeg ik een mail dat het werd veroorzaakt door een defecte behuizing?

De werkzaamheden die zijn uitgevoerd;
- batterij vervangen
- behuizing vervangen
- display vervangen
- module vervangen
- tape vervangen
Dit viel allemaal onder de garantie, want ik heb de telefoon zelf niet kapot gemaakt en ook niet laten vallen.
Top service!

Lars

Oprecht samen met dynafix het slechtste bedrijf waar ik ooit in mijn leven mee in aanraking ben gekomen, echt belachelijk!

Ik had een samsung laptop gekocht bij bcc die al een tijdje...

Ik had een samsung laptop gekocht bij bcc die al een tijdje failliet is maar mijn grafische kaart (intel arc a350) werdt nooit actief. Via de samsung service zelf was er de mogelijkheid om service in breda (samsung store zelf) of via een ophaalservice (dynafix) te doen. Allereerst had ik gekozen voor de ophaalservice waarin de koerier mij een doos gaf om de laptop in te doen, waarin hij meteen weer weg reed terwijl hij die mee had moeten nemen. Is verder niet erg maar dus vervolgens moest er dus weer een nieuwe afspraak ingepland worden.

Deze keer had ik gekozen om naar Breda te rijden vanwege ik een middag vrij had. Dit is wel meer dan een uur rijden maar als mijn laptop dan direct gemaakt zou kunnen zijn vond ik het de moeite en kosten waard. Vervolgens kwam ik bij Samsung aan en was de server in Korea in onderhoud dus konden ze voor de rest van de dag de laptops niet innemen. Ook kon je niet de laptop met je gegevens daar achter laten...

Dus voor niks op en neer gereden dus had ik nog maar is een keer gekozen voor de ophaalservice. Deze keer liep wel alles normaal totdat ze zeiden dat de laptop gemaakt was. Aangezien ik de laptop thuis kreeg en er een beschadiging op zat, het was verder niet groot dus ik dacht maakt niet echt uit, maar vervolgens na het testen bleek de grafische kaart helemaal niet gerepareerd te zijn. Daarbij was ik alles wat op de laptop stond kwijt.

Omdat Dynafix dus niet heel veel zin had dacht ik dan rij ik nog maar is een keer naar Breda, hopen dat het deze keer wel goed komt. Eenmaal daar aangekomen keer ik te horen dat ze mijn laptop niet in konden nemen omdat er een beschadiging op zat....

Vervolgens was ik er wel een beetje klaar mee dus had ik de schade bij Dynafix gemeld en hun zeiden dat ze helemaal niks zouden vergoeden. Daarbij als ik nog service bij hun zou willen uitvoeren zou dat tegen betaling zijn omdat er een beschadiging op zit, echt belachelijk!!!!!

Bewerking:
Na dit allemaal zeggen ze dat volgens de richtlijn de beschadiging binnen 48uur gemeld had moeten zijn… en dat terwijl ik redelijk probeerde te zijn omdat de beschadiging niet zo groot is. Alleen die beschadiging dat bij de ophaalservice is gebeurd zorgt er nu voor dat ik tegen hoge betaling mijn laptop gerepareerd moet worden (aangezien een grafische kaart duur is). Echt de slechtste service dat ik ooit in mijn leven heb gehad, het heeft alleen maar geld gekost!!!!

Buisman

Nieuwe koelkast met 5 jaar garantie na 10 maanden nog niet vervangen.

Inge

Koop geen Samsung-producten, slechte service.

Koop geen Samsung-producten, slechte service.

Mijn Microplastic filter bleek bij aanschaf al een gat in de filter te hebben. Samsung geeft na 2,5 maand aan dat dit mijn eigen schuld is (ze moeten dit wettelijk gezien bewijzen, maar dat doen ze niet). De aanschaf kostte 149 euro en ik had een betere service verwacht. Mijn gesprekken met de klantenservice waren met name: hen eraan herinneren dat ik een antwoord wilde, elke keer opnieuw het probleem beschrijven, verkeerd doorverwezen worden, onbeleefde reacties en mijn de schuld geven. Als mijn Samsung apparaten sneuvelen, schaf ik nieuwe aan van een ander merk (die wel een service hebben). Het is erg zonde, aangezien het zo'n groot merk is.

Olek

SLECHT...SLECHT...SLECHT
SLECHT...SLECHT...SLECHT
Je koopt iets en hebt bepaalde verwachtingen. Dienst na verkoop is slecht. Kwaliteit van de toestel is nog slechter. Na 6 manden van gebruik mijn gsm z flip is kapot gegaan ... Na 1 jaar conversatie (gsm werd naar samsung doorgestuurd,
dan nog een keer gestuurd...) met samsung werdt probleem nog altijd niet opgelost!!!
1000 euro in de vuilbak
Danku Samsung

Nathalie

Ik zou promotie krijgen een gratis tab a9 bij mijn mobiel ben er weken mee bezig geweest aan de telefoon lukte het al helemaal niet want kon mevrouw niet goed verstaan met een accent en dat vond ze... Ik zou promotie krijgen een gratis tab a9 bij mijn mobiel ben er weken mee bezig geweest aan de telefoon lukte het al helemaal niet want kon mevrouw niet goed verstaan met een accent en dat vond ze maar irritant. Uiteindelijk eindelijk iemand kunne bereiken via whatsapp en blijkt dat ik ineens een EAN nummer nodig had op mobiel doosje wat bij de barcode zit ja dat heb ik al weggegooid aangezien niet had gezegd dat dat moest want mij werd verteld een imei nummer gebruiken.
Na al dit gezeik heb ik dus niet mijn promotie gekregen waar ik recht op had

Ik

Zeer teleurstellend

Wesley

Zeer slechte service. Telefoon (s22) ging na 1,5jaar kappot en dus nog garantie dus op gestuurd naar samsung. Na dagen niks gehoord te hebben maar eens contact gezocht en werd er verteld dat m'n... Zeer slechte service. Telefoon (s22) ging na 1,5jaar kappot en dus nog garantie dus op gestuurd naar samsung. Na dagen niks gehoord te hebben maar eens contact gezocht en werd er verteld dat m'n telefoon niet te maken is. Ze beweren op de site dat je telefoon na 3dagen weer thuis, we zijn nu 2weken verder en ik heb nog niks thuis. Net gebeld en blijkt dat interne zaken nog eens 2weken de tijd heeft om te reageren en het op te lossen door middel van geld terug of nieuwe telefoon. Ik vind het allemaal echt schandalig lang duren bij ze. Telefoons zijn hardstikke duur en belangrijk tegenwoordig en dan heb je zo'n slome service... valt me vies tegen van samsung

Dorien

Zeer tegenvallende service. Oplaadcase kwijt geraakt en wilde graag een nieuwe bestellen. Na veel appen, eerst met zo'n robot, later met medewerkers zijn we er niet uitgekomen. Had namelijk het... Zeer tegenvallende service. Oplaadcase kwijt geraakt en wilde graag een nieuwe bestellen. Na veel appen, eerst met zo'n robot, later met medewerkers zijn we er niet uitgekomen. Had namelijk het serienummer nodig, maar dag staat op de achterkant van de oplaadcase. Andere oplossing was om even 50 km verderop naar de Samsung winkel te gaan en daar is heg bij gebleven. Had ik wel een serienummer gehad dan was ik sowieso 55 euro krijt voor de oplaadcase en 15 euro voor de ophaaldienst. Zelf opsturen gaat namelijk niet. Met het oog op duurzaamheid kan dit toch niet de bedoeling zijn. Een ook de service is ver te zoeken.
Jammer!