Deze is prima vriendelijk en correct netjes op de aangegeven tijd
Ideaal, geen zorgen of je wel goed ingepakt hebt en de mogelijkheid ander adres voor ophalen of terugbrengen te vermelden
Prima service! Alleen het aanmelden vond ik wat ingewikkeld, snapte de formulieren niet heel erg goed. Toen dat eenmaal gelukt was, ging alles goed!
Werkt perfect.
DEN HAAG
Top. Netjes. Snel. Zeer goede service
Erg vriendelijk, zowel de koerier bij het ophalen als de koerier bij het terugbrengen van het toestel waren bijzonder vriendelijk. We werden goed geïnformeerd over wanneer we de koerier konden...Erg vriendelijk, zowel de koerier bij het ophalen als de koerier bij het terugbrengen van het toestel waren bijzonder vriendelijk. We werden goed geïnformeerd over wanneer we de koerier konden verwachten en dat was erg punctueel. Fijne service en erg snel gerepareerd.
Jullie hebben de zaken goed voor elkaar. Tip top geregeld. Ophaalservice/afleverservice een dikke 10 en het toestel na 48 uur alweer terug. Beter kan niet! Heel tevreden.
Sint Pancras
Ideaal dat je niet zelf je kwetsbare tablet hoeft op te sturen..
Ideaal dat je zeer nauwkeurig op de hoogte wordt gehouden hoelaat de koerier langs komt
Heel goed. Is prima te volgen via track en tracé. Zit je niet de hele tijd te wachten