Royce

Erg slecht, ik wordt gewoon niet geholpen aan mijn promotiecadeau. Hier heb ik wel recht op. Ze zeggen gewoon sorry er staat de bezorger heeft het geleverd terwijl er niks geleverd is.... zeer... Erg slecht, ik wordt gewoon niet geholpen aan mijn promotiecadeau. Hier heb ik wel recht op. Ze zeggen gewoon sorry er staat de bezorger heeft het geleverd terwijl er niks geleverd is.... zeer slechte service

Tijs Kappe

Vreselijk slecht

Samsung zelf helpdesk

Waardeloos

Jansen

Het is echt verschrikkelijk.

Anja Stuij

Wat een drama die helpdesk. Bestaat uit telefonistes die niets weten en ook niets begrijpen. Als het moeilijk wordt hangen ze gewoon op. Alles moeten ze navragen en ze komen niet met verkeerde... Wat een drama die helpdesk. Bestaat uit telefonistes die niets weten en ook niets begrijpen. Als het moeilijk wordt hangen ze gewoon op. Alles moeten ze navragen en ze komen niet met verkeerde antwoorden , want ze hebben de vraag (die ik 3x heb moeten stellen) niet goed begrepen.

Yorick

Wat een slechte service! Wordt niet geholpen met een defecte GPS. ter reparatie opgestuurd, teruggekregen maar er is niets veranderd.
Ik mag nu weer beginnen bij stap 1 met dit...
Ik mag nu weer beginnen bij stap 1 met dit reparatieproces.
Ik zie het al gebeuren dat ik hem nog eens defect terug krijg. Hoe dan ook ben ik weken bezig met resetten en back-ups inladen op vervangende toestellen

K.

Ging altijd goed met online bestellen, totdat iets mis gaat. Dan blijf je eeuwig in een bepaalde procedure zitten waarbij je eeuwig kunt wachten. Klantenservice zegt altijd het zelfde. Klachten... Ging altijd goed met online bestellen, totdat iets mis gaat. Dan blijf je eeuwig in een bepaalde procedure zitten waarbij je eeuwig kunt wachten. Klantenservice zegt altijd het zelfde. Klachten worden niet doorgezet naar interne afdeling. Wacht al anderhalve maand op mijn product terwijl deze in 2 dagen bezorgd zou worden. Verder totaal geen flexibiliteit in wijzigen van product die dan wel leverbaar is etc.

JM Jacobse

Waardeloze aanbiedingen

Paul van der Lucht

Elke stap word zo lang mogelijk gerekt. En als je niet meewerkt krijg je niks meer. Je word behandeld als een hond, gaat zit een geeft poot.

Green

Jaren lang Samsung verkoper, service twijfelachtig , nu eigen toestel al 7 weken onderweg. Men komt afspraken niet na, sturen je naar verkeerde winkels geven onjuiste informatie.
Waardeloos...
Waardeloos bedrijf, problemen oplossen kunnen en willen ze niet !