Super geregeld! Ik had anders wel ver weg moeten gaan om de telefoon te brengen. Duidelijke informatie over waar je telefoon is

Gert can Eijk

Gaat niet zoals afgesproken, ik had aangegeven dat de adapter er ook bij zat , maar de persoon die hem ophaalde zei dat die niet nodig was ? Heel apart later kreeg ik een mail waarin stond dat de... Gaat niet zoals afgesproken, ik had aangegeven dat de adapter er ook bij zat , maar de persoon die hem ophaalde zei dat die niet nodig was ? Heel apart later kreeg ik een mail waarin stond dat de lader er niet bij zat terwijl ik m wel had opgegeven, maar de koerier neemt dus zelf beslissingen .
Dat hoort niet.

1808892025

Erg makkelijk, Duidelijk en snel! Top service

Goed geregeld, aanmelden is ook duidelijk en overzichtelijk.

Monique

Fijne dienst!

Prima geregeld allemaal

Bianca

Prima geregeld, had ik niet verwacht dat hij zo mooi verpakt wordt als hij opgehaald wordt en dat hij ook weer netjes terugkomt in een mooie verpakking ,super, ik had een hele slechte ervaring met... Prima geregeld, had ik niet verwacht dat hij zo mooi verpakt wordt als hij opgehaald wordt en dat hij ook weer netjes terugkomt in een mooie verpakking ,super, ik had een hele slechte ervaring met een Samsung magnetron, vandaag dat ik er eerst niet zo blij mee was, maar dit was echt netjes geregeld

fijnaart

Erg goed. Ik kreeg een sms met de exacte aankomsttijd en deze klopte precies. Ook de tweede keer een sms gekregen wanneer het toestel weer terug kwam, dit tijdstip klopte ook exact. Erg netjes van... Erg goed. Ik kreeg een sms met de exacte aankomsttijd en deze klopte precies. Ook de tweede keer een sms gekregen wanneer het toestel weer terug kwam, dit tijdstip klopte ook exact. Erg netjes van Samsung.