Helemaal super! Heel fijne service. Goed uitgelegd wanneer het wel gratis is en wanneer niet, fijn dat je zo nauwkeurig kunt volgen waar de koerier is, en de koerier was ook heel aardig en behulpzaam
Kirsten
Erg fijn
Ed
1 woord : uitzonderlijk! Ik had een niet goed functionerende oplaad poort. Werd netjes aan de deur opgehaald door een vriendelijke koerier, vervolgens kon ik via de website bijhouden wat er mee...1 woord : uitzonderlijk! Ik had een niet goed functionerende oplaad poort. Werd netjes aan de deur opgehaald door een vriendelijke koerier, vervolgens kon ik via de website bijhouden wat er mee gebeurde. Uiteindelijk is de camera vervangen en de poort. Toestel werkt weer als nieuw! Echte perfecte service van Samsung.
Chrystel
Heel duidelijk waar de koerier is ,goed geïnformeerd over wanneer de koerier komt.
Goed alleen mag de chauffeurs nummer bijgeleerd worden mijn huisnummer is in een verlengde straat
Prima. Mooi op tijd aangegeven wanneer koerier kwam. Netjes in koffer opgehaald. Mails om je op de hoogte te houden. Vriendelijke koerier. alles oké.