Fijn en makkelijk handig dat je ook kan volgen waar de chauffeur is handige berichtjes
Ik vind het een goed geregelde dienst, met duidelijke afspraken.
Walther Wilemsen
Heel handig en prima service. Zou zelfs op zondag gedaan zijn ware het niet dat we zelf verhinderd waren. Prima servicemogelijkheid om het tijdstip en adres var retourneren te wijzigen.
1902661879
Ik was erg verrast over de service en de tijden zijn opzich prima. De chauffeur die de telefoon kwam ophalen was niet bepaald spontaan, maar regelde wel alles prima. De telefoon werd zelfs op zondag...Ik was erg verrast over de service en de tijden zijn opzich prima. De chauffeur die de telefoon kwam ophalen was niet bepaald spontaan, maar regelde wel alles prima. De telefoon werd zelfs op zondag terug gebracht en dat is erg netjes
Super geregeld ??
Zeer goed ben tevreden
We zijn heel erg tevreden met de service die samsung biedt met de haal en breng service.
Blij mee in zijn algemeenheid.
Minder blij met de tijden die afgesproken waren. Met name het halen liep steeds verder uit. Dan zit je alsnog een hele poos thuis te wachten.
Joma
Ik had vermoeden dat het meer dan een week zou duren...snel gebeurd