Prima! Je kan zelf kiezen wanneer je je tablet laat ophalen en de koerier die komt, heeft een koffertje bij zich dat netjes op slot gaat, zodat je weet dat je tablet veilig naar de ophaalservice...Prima! Je kan zelf kiezen wanneer je je tablet laat ophalen en de koerier die komt, heeft een koffertje bij zich dat netjes op slot gaat, zodat je weet dat je tablet veilig naar de ophaalservice wordt gebracht.
Nieland
Helemaal top , ik mis alleen mn oplaadstekker
Is echt super snelle service. Je krijgt ongeveer 30 minuten van te voren een bericht dat de koerier er zal zijn
hans blokzijl
Heel handig voor diegene de werkt ze kunnen dan zorgen dat er iemand thuis is om het product af te geven en aan te nemen
Zeer snelle ophaal en terugbreng tijd. Binnen 2 dagen gerepareerd terug.
Ton Wagemakers
Klasse, bij ons is het product op zondag opgehaald dit hebben wij als een geweldige service ervaren!
Romario
Super!! Gelijk de volgende dag opgehaald en ook snel de telefoon terug gekregen. Feedback gehad van wat het probleem was. Top service
Kirsten
Erg fijn dat je zelf je tijden kan kiezen
Geweldig. Ze komen zelfs op zondag en komen keurig op tijd
Het wordt je erg makkelijk gemaakt, het toestel wordt netjes op de afgesproken tijd opgehaald, is tijdens het proces goed te volgen en wordt ook weer netjes terug gebracht.