Mart Lans

Super effici�nt 3 dagen alles geregeld tab terug in perfecte conditie

Super! Ik ben heel enthousiast over het hele traject. De brief die bij de bezorging zit met wat er is gerepareerd is ook heel fijn. Ik ben ook blij omdat alles onder de garantie viel.

Ik vond t superfijn!. Op zondag werd mijn mobiel opgehaald op doorgegeven tijd, vriendelijke koerier. 3 dgn later weer netjes verpakt, werd mijn mobiel weer geleverd. Ook weer een vriendelijke... Ik vond t superfijn!. Op zondag werd mijn mobiel opgehaald op doorgegeven tijd, vriendelijke koerier. 3 dgn later weer netjes verpakt, werd mijn mobiel weer geleverd. Ook weer een vriendelijke koerier, topservice!

Badhoevedorp

Ophalen binnen tijdsblok helemaal top. Terugbrengen gaat alleen per dag, ik zou hier ook een 2 uur tijdsblok willen zien.

H. D. Nguyen

Ben heel tevreden. Kreeg netjes een email en sms met duidelijke informatie over de ophaalservice. Dat wil zeggen dat de tijd en voortgang netjes werd vermeld

VOLENDAM

Dit had ik niet verwacht dat een koerier mijn toestel zou ophalen, en ook na een paar dagen weer thuis bezochte. ik heb er geen woorden voor echt super.

Schols

Op zich handig als het allemaal goed gaat. Communicatie is nog wel een aandachtspuntje. Toestel zou tussen 12 en 14 terugkomen. Om 16.30 nog niets gehoord dus contact opgenomen met Dynalogic, bleek... Op zich handig als het allemaal goed gaat. Communicatie is nog wel een aandachtspuntje. Toestel zou tussen 12 en 14 terugkomen. Om 16.30 nog niets gehoord dus contact opgenomen met Dynalogic, bleek de koerier 3 uur vertraging te hebben opgelopen. Iets van berichtgeving hierover had fijn geweest.

Zwolle

Bezorger zou tussen 13.00 en 18.00 uur komen. Helaas werd het toestel pas om 20.30 uur geleverd.

Suzan

Jullie verdienen een groot compliment! Wat een fantastische service. Niet alleen word je heel goed ge�nformeerd over wanneer er wat gebeurt, maar ik had mijn toestel binnen no time gerepareerd en... Jullie verdienen een groot compliment! Wat een fantastische service. Niet alleen word je heel goed ge�nformeerd over wanneer er wat gebeurt, maar ik had mijn toestel binnen no time gerepareerd en wel terug met een uitleg van wat er is gebeurd. Echt fantastisch. Het geeft ook veel vertrouwen dat bij het ophalen het toestel in een koffertje met een soort verzegeling wordt gedaan. En uiteraard ook dat je het toestel in een keurige verpakking terug krijgt. Ik ben echt super tevreden!

T Vriend

Helemaal top!!

Zaterdag aangemeld, ZONDAG opgehaald en Dinsdag had ik mijn S8 weer gerepareerd thuis.

Garantiewerk. Dus zonder extra kosten.

Ik kan mij niet heugen...
Helemaal top!!

Garantiewerk. Dus zonder extra kosten.

Ik kan mij niet heugen ergens zo een snelle service te hebben gehad.