Lastig als je niet vaak thuis bent. Liever bij een ophaal punt.
Ophaal tijd was 2 uur later dan de maximale tijd die aangegeven was
Jan
Echt top service ik baalde dat die naar 4 weken kapot was maar jullie hebben me zo goed geholpen echt top service
Veldman
Top. Ze komen zelfs op zondag bezorgen.
Geen idee. Wil alleen zeggen dat ik het top service vond. Koerier is vriendelijk gaat zorgvuldig met je toestel om ook erg veilig. En snelle service ook veel mogelijkheden qua haal en breng momenten
Furkan
Helemaal niks ik ben helemaal tevreden binnen 3 dagen kreeg ik mn toestel al terug terwijl het mij kpn wel maanden kan duren.
Heel fijn je kunt gewoon precies zien wan neer ze komen
Helder communiceren van tevoren wat er gerepareerd gaat worden
Richard van Looij
Ik vond het al een fantastische service, aanmelden, ophalen, repareren en terug brengen in 3 dagen! Wat mij betreft ongekend, mijn dochter zal erg blij zijn want zij kan haar schoolwerk weer...Ik vond het al een fantastische service, aanmelden, ophalen, repareren en terug brengen in 3 dagen! Wat mij betreft ongekend, mijn dochter zal erg blij zijn want zij kan haar schoolwerk weer inleveren zonder bij anderen aan te hoeven kloppen voor gebruik van PCs e.d.
Ik ben zeer tevreden over de ophaalservice en de uitleg doe de medewerkster mij telefonisch heeft gegeven.