Ik ben zeer te vreden. Het kunnen volgen van de koerier is geweldig Koerier was ook vriendelijke
Op tijd klantvriendelijk dank voor alles deze servies in Nederland ben ik eerstekwartaalcijfers tegen gekomen zijn jullie die beste groetjes
Michiel
Helemaal perfect! Maandag opgehaald, dinsdag gerepareerd, woensdag teruggekregen. En het probleem natuurlijk opgelost!
Goed, makkelijk en ideaal dat jullie t toestel thuis op komen halen
Lotte vdb
Top handig ook met het smsje voordat de bezorger komt
Ik ben zeer tevreden over de ophaalservice en de uitleg doe de medewerkster mij telefonisch heeft gegeven.
Prima geregeld allemaal, genoeg mogelijkheden voor ophaal dagen/tijden. En goede communicatie
Zeer goed, je krijgt keurig een sms voor aankomst En bezorgers waren zeer vriendelijk
In het algemeen ben ik zeer tevreden over het gemak en voornamelijk de snelheid hoe alles is geregeld. Vrijdag aangemeld, zaterdag opgehaald en de dinsdag erop gerepareerd alweer retour .In het algemeen ben ik zeer tevreden over het gemak en voornamelijk de snelheid hoe alles is geregeld. Vrijdag aangemeld, zaterdag opgehaald en de dinsdag erop gerepareerd alweer retour . Daar kunnen de meeste bedrijven niet aan tippen !
Elise de Jong
Fijn dat ze de telefoon op halen en weer terug brengen en ook nog snel.