Denns

Snel en goed geregeld. Sms van te voren hoelaat de koerier er staat is ook handig. Zelfs zondag werd mijn telefoon bezorgt

Beter informeren over welke reparatie er precies is uitgevoerd

Ik had de telefoon op vrijdag op laten halen op mijn werk adres wat ideaal was. Het zou drie werkdagen gaan duren. Echter toen ik zaterdagmiddag mijn mail checkte stond daar dat hij zondag tussen... Ik had de telefoon op vrijdag op laten halen op mijn werk adres wat ideaal was. Het zou drie werkdagen gaan duren. Echter toen ik zaterdagmiddag mijn mail checkte stond daar dat hij zondag tussen 8.30 en 13.30 zou worden terug bezorgd. De pagina op de website waar ik de afspraak kon aanpassen deed het niet en de klantenservice was gesloten. Gezien het feit dat ik op zondag andere afspraken had moest ik behoorlijk in de weer om rond de aangegeven tijd op mijn werk adres te zijn ( winkel dus op zondag niemand aanwezig en gesloten ). Het is gelukt, en het is natuurlijk een super snelle service maar ik had wel even paniek in de tent. Maar dat de website pagina niet goed werkt is wel even een puntje om aandacht aan te besteden.

Goede, snelle en veilige service

Mimoun

Geweldig! Ik hoef niet thuis te zijn maar gewoon mijn werkadres opgeven. De indicatie tijden kloppen niet helemaal maar het is oke.

Alles was super geregeld. Zeer snel opgehaald gemaakt en weer geleverd. Zelfs op zondag.

R van Oers

Fantastisch, makkelijk te registeren en snel retour! Echt een reden om bij samsung te blijven