Zeer tevreden over de gehele afhandeling. Van ophalen via reparatie tot terugbrengen was perfect. Het enige wat ik graag nog gehad had, was info over de oorzaak van de fout.
Een top service en zo fijn dat ik met de 3e dag mij toestel weer terug had dat is alleen bij jullie zo echt toppie !!!!
Helemaal top
Assen
Erg fijn
Roxanne
Briljant! Ik had mijn toestel binnen twee dagen bijna als nieuw weer terug! Wordt netjes opgehaald en weer thuisgebracht.
Keurige chauffeur
Van der
Voortreffelijk
Heerde
De communicatie voor het terugbrengen van het toestel kan veel beter. Als het langer duurt door bijv. Cerona dat begrijp ik dan, maar communiceer dan met de klant dat het langer kan duren dat...De communicatie voor het terugbrengen van het toestel kan veel beter. Als het langer duurt door bijv. Cerona dat begrijp ik dan, maar communiceer dan met de klant dat het langer kan duren dat vind ik prima, maar als ik ergens een pest hekel aan heb is dat ik ergens geen grip op heb. Jongens verder is de reparatie helemaal goed en ben ik heel erg tevreden. COMMUNICEREN