Fantastisch dat moeten meer bedrijven doen. Je weet wat je te wachten staat.
Het. Johan
Die is goed, maar wil je een kleine wijziging doorvoeren, bijvoorbeeld een huisnummer wijziging, dat lukt dan niet ondanks de telefonische toezegging van de Samsung helpdesk. Ook de vervoerder,...Die is goed, maar wil je een kleine wijziging doorvoeren, bijvoorbeeld een huisnummer wijziging, dat lukt dan niet ondanks de telefonische toezegging van de Samsung helpdesk. Ook de vervoerder, waar ik contact mee had, bleef in gebreke. Ook het whatsappen met een Samsung helpdesk medewerker is slecht te noemen. Pas een reactie op een klein probleem een dag later.
Alles top geregeld,alleen krig je de keuze in welk tijdsbestek ze kunnen komen. ik kies voor ik meen 0800-1300 en komen ze toch pas 14:10. Die dag was ik toch vrij dus prima, maar is wel...Alles top geregeld,alleen krig je de keuze in welk tijdsbestek ze kunnen komen. ik kies voor ik meen 0800-1300 en komen ze toch pas 14:10. Die dag was ik toch vrij dus prima, maar is wel een ruim tijdsbestel 8-14:00
Perfect!
Essen
Super
Erica
Geweldig
?
Helemaal tevreden, omdat De ophaalservice preciee aangeeft wanneer zij De telefoon were komen brengen. Het duurde precies 3 dagen, wat ze ook hadden gezegd. Alle onderdelen zijn gemaakt. Je kan...Helemaal tevreden, omdat De ophaalservice preciee aangeeft wanneer zij De telefoon were komen brengen. Het duurde precies 3 dagen, wat ze ook hadden gezegd. Alle onderdelen zijn gemaakt. Je kan met De tijd mee kijken wanneer De koerier aan De deur staat.