Op een stel deurkrukken die ik besteld had zaten oneffenheden. Toen ik hier melding van maakte , werd direct een stel nieuwe verstuurd. Bij de nieuwe in het doosje zat meteen een retour etiket zodat...Op een stel deurkrukken die ik besteld had zaten oneffenheden. Toen ik hier melding van maakte , werd direct een stel nieuwe verstuurd. Bij de nieuwe in het doosje zat meteen een retour etiket zodat ik de beschadigde terug kon sturen. Dit ging allemaal super snel. Top geregeld!
Ik heb een mooie Amerikaanse brievenbus gekocht, deze was snel geleverd en precies wat ik had verwacht. Gelukkig ook de goede kleur, want dat is het enige minpunt die ik heb: op de foto lijkt hij...Ik heb een mooie Amerikaanse brievenbus gekocht, deze was snel geleverd en precies wat ik had verwacht. Gelukkig ook de goede kleur, want dat is het enige minpunt die ik heb: op de foto lijkt hij iets groenig in plaats van zilver, maar omdat er in de omschrijving aluminium zilver staat heb ik toch de gok genomen. Een goede gok!
Truus Lommerde
Super snelle levering, info op internet zeer duidelijk
Peter
Snelle kevering,goede producten.
Fred
Overzichtelijke website. prima service.
Mevr. S
groene vingers
Producten werden snel geleverd en voldoen goed. na enkele dagen bleek er een klein gebrek dat kon worden ondervangen door een klein onderdeel te vervangen. hierover via de mail contact gehad en...Producten werden snel geleverd en voldoen goed. na enkele dagen bleek er een klein gebrek dat kon worden ondervangen door een klein onderdeel te vervangen. hierover via de mail contact gehad en binnen 2 dagen een reactie dat dit kosteloos wordt vervangen en per post wordt tegestuurd.
Bob
Veel keuze. Pakkerbrievenbus welke ik besteld heb valt wat tegen. Slap slot en het scharnier zit er maar half in. Moet nog even koken if ik dat zelf kan maken.
Patrick Leenders
Goeie prijs, snelle en complete levering. Zou wel even goed checken of meegeleverde pluggen geschikt zijn voor type muur. Was bij ons niet het geval.