Anita

Hele mooie grote showroom waar je enorm veel keuzes kunt maken en waar alles mogelijk is voor hele mooie scherpe prijzen en dat met zeer deskundig advies!

Zeer goede adviezen en deskundige medewerkers. Ze nemen de tijd alles met je door te nemen en laten de verschillende opties zien. Zelfs bij bepaalde onderdelen werkend zoals bij de douchekranen. Hoe... Zeer goede adviezen en deskundige medewerkers. Ze nemen de tijd alles met je door te nemen en laten de verschillende opties zien. Zelfs bij bepaalde onderdelen werkend zoals bij de douchekranen. Hoe druk het ook is, ze hebben alle aandacht voor jouw droombadkamer! En uiteindelijk krijg je zelfs de badkamer te zien in 3D!

Luc

Heel fijne samenwerking. Wij hebben hier 2 keer een badkamer aangeschaft en er is 2 keer erg goed met ons meegedacht.

Nee denken
Service
Scherpe prijzen

Familie. Hermans

Uitstekend geholpen met het realiseren van onze badkamer. Geweldige showroom en kundig personeel.

Deskundigheid
Grote showroom.
Meedenken met twijfelende klant

JP de Kloet

Fijn bedrijf met een goed advies!

Veel keuze, grote showroom, uitgebreid geholpen

Wij zijn zeer tevreden over de service.
Ze denken mee om tot een goede oplossing te komen.

Hans van Bergen

Fantastische service.
Na twee jaar is de kunststof douchehouder afgebroken.
Fantastische service.
Na twee jaar is de kunststof douchehouder afgebroken.
Op mijn vraag waar ik een nieuw onderdeel kon bestellen, kreeg ik snel het antwoord, dat after sales contact met de leverancier had opgenomen en binnen een paar dagen kreeg ik het onderdeel gratis in de bus. Geweldig!

Snelle accurate service

Zeer vriendelijk personeel, vakkundig nemen de tijd voor goed advies.
Mooie showroom.

Kwaliteit, klantvriendelijk, ruime sortering.

E.roelofse

Goed en vriendelijk.
Alles goed adviseren.

Je wordt goed geholpen.
En hebben veel keus.

Petra Jacobs

Onze ervaring is prima. We hebben op een rustige manier alles kunnen uitzoeken.

Vriendelijk personeel, gezellige showroom, zeer veel keus, helderheid over prijzen.

Verrassend grote showroom met een fantastische variëteit aan keuzemogelijkheden. Prima ervaring. Voldoende vrijheid om ons te oriënteren terwijl personeel ten alle tijde bereid was om ons te helpen... Verrassend grote showroom met een fantastische variëteit aan keuzemogelijkheden. Prima ervaring. Voldoende vrijheid om ons te oriënteren terwijl personeel ten alle tijde bereid was om ons te helpen bij het maken van keuzes.

Keuzemogelijkheden
Deskundigheid personeel