Goede service in showroom (den Bosch). Goede prijs / kwaliteit verhouding. Aflevering snel en goed, behulpzaam met het naar binnen brengen, aanrader.
Lisa
Positief verrast door de goede kwaliteit van de ontvangen artikelen. Daarbij ervoeren wij een super goede service. Het was zeer eenvoudig om de bestelling te plaatsen, artikelen te vergelijken op...Positief verrast door de goede kwaliteit van de ontvangen artikelen. Daarbij ervoeren wij een super goede service. Het was zeer eenvoudig om de bestelling te plaatsen, artikelen te vergelijken op basis van verschillende criteria. Spullen zeer snel en tijdig binnengekregen. Zeer netjes en goed verpakt. De gehele ervaring was uitstekend en ik raad sanitairkamer aan iedereen aan die op zoek is naar schone en comfortabele, betaalbare sanitairvoorzieningen.
Janssen Tom
Positief
M Nijkamp
Opperdoes
Snelle en correcte levering en zelfs retour is zeer vlot verlopen
Heleen de Wildt
Voor de keuken heb ik een mooi wandtegeltje besteld. De levering liet langer op zich wachten dan de geschatte tijd op de website. Over de vertraging ben ik keurig geïnformeerd.
Installatiebedrijf
Bestelling gedaan en geleverd gekregen, ziet er goed uit, we hebben het nog niet geplaatst.
Piet Thomassen
Telen Kristien
Eerste contact met sanitairkamer via internet. Gemakkelijk te bestellen en duidelijke prijsopgave.