Fijn dat je je spullen kunt ophalen in Harderwijk.
Leijtens
Hans Feenstra
Goed assortiment; deskundige ondersteuning tegen een goede prijs!
Iris
Bestel hier niet!!! Komen afspraken niet na en je wordt van het kasje naar de muur gestuurd Wij hebben afgelopen vrijdag voor 11 uur in de ochtend bij de sanitairkamer badkamertegel besteld van...Bestel hier niet!!! Komen afspraken niet na en je wordt van het kasje naar de muur gestuurd Wij hebben afgelopen vrijdag voor 11 uur in de ochtend bij de sanitairkamer badkamertegel besteld van The Mosaic Factory. Wij hebben een lekkage en die wil je natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben en gezien de sanitairkamer aangaf: voor 11 uur besteld op vrijdag dan zou het maandag geleverd worden. Vervolgens hebben wij niets meer vernomen en heeft mijn partner maandag gebeld om te vragen naar de status gezien wij niets meer vernomen hadden (geen track en trace, geen informatie mbt de aflevering). Er werd mijn partner verteld dat de bestelling niet verwerkt was. Klopt dat had vrijdag moeten gebeuren gezien er voor 11u besteld is door u, maar dat is niet gedaan door onze leverancier. Ze gaan uw bestelling vandaag pas verwerken en versturen (maandag ipv vrijdag). Maar ipv het probleem op te lossen, wordt er aangeven dat wij moeten wachten, maar dat we echt de volgende dag (dinsdag) onze bestelling van badkamertegels van The Mosaic Factory zouden ontvangen. Mijn partner werd ook nog eens onbeleefd te woord gestaan door de klantenservice op maandag. Nu 1 dag later heb ik wederom gebeld over de status van onze bestelling gezien er nog steeds geen zicht is op de aflevering van de badkamertegels.
Nu zou de leverancier onze bestelling gisteren (maandag ipv vrijdag) hebben afgeleverd bij PostNL, maar postNL zou niet leveren. Nu legt sanitairkamer de schuld bij de pakketservice postnl die niet zou leveren. Ik heb contact gezocht met PostNL en het blijkt dat het pakket nog helemaal niet is afgegeven bij postNL. Sanitairkamer deze informatie klopt dus ook niet! M.a.w. vrijdag besteld en dinsdag nog steeds niet verstuurd!!!
Sanitairkamer jullie nemen op geen enkele manier eigenaarschap van dit probleem en wijzen alleen naar anderen terwijl jullie de partij zijn met wie wij een contract hebben afgesloten en tegen wie jullie zeggen: voor 11 uur geleverd, maandag in huis.
Maar een alternatieve oplossing aanbieden omdat je goede service wilt leveren aan je klanten, ho maar. Ik heb bijvoorbeeld voorgesteld om de tegels van The Mosaic Factory op te halen bij een vestiging van sanitairkamer zodat ze de badkamertegels met spoed daarnaar toe zouden kunnen sturen en dat ik ze dan wel daar op kom halen. Maar nee dat kan allemaal niet. Nee en een ander pakket met badkamertegels met spoed/express service versturen dat doen ze ook niet. Ik moet maar blijven wachten. Ja, er werd voorgesteld dat ik een een email kan sturen aan de leidinggevende van de klantenservice die via de telefoon al te kennen had gegeven niets te doen (medewerkster had mij in de wacht gezet en overlegd met haar leidinggevende). De leidinggevende had aangegeven wij doen niets, als ze het er niet mee eens is kan ze een email sturen??? Hoe bedoel je klantenservice en service???
Wij wachten inmiddels nog steeds op onze pakketen met badkamertegels van The Mosaic Factory en nog steeds is er geen afleverdatum bekend. Mensen bestel hier niet en bestel bij een onderneming die wel zijn afspraken na komt en indien er iets spaak loopt de verantwoordelijkheid op zich neemt en met een oplossing komt zodat je, je bestelling wel met gewoon netjes geleverd krijgt en je, je tegelzetter niet 3 dagen op een rij last minute moet afzeggen.
Lies
2 daagjes te laat geleverd zonder bericht - verder helemaal ok
Marcel
Prachtige badkamer geleverd
Bert
Onvoorstelbaar slecht. Heb elektrische radiator besteld in april 2024. In juni gemeld dat deze niet goed werkte en hierover ca 7 mails gestuurd. Het is nu oktober en het probleem is nog niet...Onvoorstelbaar slecht. Heb elektrische radiator besteld in april 2024. In juni gemeld dat deze niet goed werkte en hierover ca 7 mails gestuurd. Het is nu oktober en het probleem is nog niet opgelost.
Anna
Heel tevreden, betrouwbaar, op tijd bezorgd en goede service.