Badkamer meubel besteld van Fontana na 1 week staat de meubel al helemaal bol sanitair kamer heb er geen enkele bericht voor en schijven de schuld in eigen schoenen KOOP HIER geen badkamer meubel...Badkamer meubel besteld van Fontana na 1 week staat de meubel al helemaal bol sanitair kamer heb er geen enkele bericht voor en schijven de schuld in eigen schoenen KOOP HIER geen badkamer meubel hele slechte kwaliteit en denken niet mee in oplossingen
Maurits Renssen
Ben
Groot assortiment goede kwaliteit top!
Nabil Elbii
Perfect
Anouk
Prima. Geleverd wat ik besteld heb, alleen later dan gezegd. Netjes en stevig verpakt.
Boujamaa
Goede ervaring
Peter Leenes
We hebben een nieuw toilet, spoelreservoir, fonteintje, tegels en ander toilet accessoires gekocht. Afspraak gemaakt met door sanitairkamer aanbevolen installatie bedrijf. Bij start van renovatie...We hebben een nieuw toilet, spoelreservoir, fonteintje, tegels en ander toilet accessoires gekocht. Afspraak gemaakt met door sanitairkamer aanbevolen installatie bedrijf. Bij start van renovatie waren de spullen niet allemaal op tijd geleverd. Installatie bedrijf werkt met personeel wat de Nederlandse taal niet machtig is. Het personeel werkte slordig en ging niet goed om met de aangekochte dure producten. (Gevolg, lichte beschadiging). Omdat ik, noodgedwongen, veel heb thuis gewerkt, heb ik de renovatie kunnen monitoren maar bovenal kunnen (moeten) bijsturen om een ongewenste afwerking te voorkomen! ( foto’s gemaakt)
Romy
Fijne pagina. Snelle levering. Producten zijn niet beschadigd bij aankomst en van goede kwaliteit.
Mevr. van Veen
Goede ervaringen. Meerdere bestellingen geplaatst en komen goed verpakt en netjes op tijd binnen.