Vreselijk webshop! Bestelling werd in twee leveringen verstuurd. Het paste uiteindelijk niet, maar het eerste deel dat toekwam mocht niet meer terug gestuurd omdat het net iets meer dan 30 dagen...Vreselijk webshop! Bestelling werd in twee leveringen verstuurd. Het paste uiteindelijk niet, maar het eerste deel dat toekwam mocht niet meer terug gestuurd omdat het net iets meer dan 30 dagen geleden toegekomen was. De installateur kwam uiteraard pas wanneer alles geleverd was, dus het was pas te laat duidelijk dat het niet paste. Stukken om het te doen passen hadden ze niet en inruilen 'past niet in het systeem' volgens de helpdesk. Ze raden aan om het te retourneren. Wanneer het retourneerformulier was ingevuld werd dit uiteindelijk ook niet toegelaten omdat het 'niet in het systeem past'. Ik ga het nu dus tweedehands moeten verkopen...
Koop hier niets!
Yvonne
Snelle levering en kapot product werd kosteloos vervangen
Kristel molenaar
Onlangs heb ik 2 waskommen voor de badkamer besteld. Ze zijn nog mooier dan dan op de foto dus wij zijn zeker tevreden👍🏻
Van den Brink
Goede levering en goed product
Nell
Snelle en prima levering
Jelle
Snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding
Thomas
Douchecabine gekocht. Vond alleen de handleiding bijzonder onduidelijk. Had graag een filmpje gehad voor montage, maar is nergens te vinden. En de glasplaten zijn erg fragiel. Eentje brak al tijdens...Douchecabine gekocht. Vond alleen de handleiding bijzonder onduidelijk. Had graag een filmpje gehad voor montage, maar is nergens te vinden. En de glasplaten zijn erg fragiel. Eentje brak al tijdens de montage. Toen wij een nieuwe gingen kopen zei een van uw medewerkers al: voorzichtig, ze zijn erg fragiel. Had dit graag van tevoren willen weten. Had dan waarschijnlijk een andere gekozen.
Tonny
Zeer goed en net bedrijf
Sandy
Makkelijke en overzichtelijke site om te bestellen.