Vanhoutte

Verkopers onvoldoende product/installation kennis. Onnauwkeurige en foute installation informatie

Uw ervaringen bij de Saunakoning

Hoeft niet merci voor mij

Reactie Saunakoning.nl:

Beste Herman,
ik heb u van morgen direct gesproken, en het probleem is inmiddels opgelost.
excuses voor de verwarring.
met vriendelijke groet,
Michiel Broker
zaakvoerder

Jordens - Luwel

Vlotte samenwerking

Frank Felix

Prima, perfecte en snelle service

Uw ervaringen bij de Saunakoning

prima, goede en perfecte uitleg door verkoper en gekocht product is super

Richard Brands

Uw ervaringen bij de Saunakoning

Het heeft wel even wat langer geduurd, maar netjes opgezet.

L.Brendonck@telenet.be

Mislukt

Uw ervaringen bij de Saunakoning

ik had geen infra rood gevraagd;maar een buiten sauna 15 maart 2021besteld het zou geleverd zijn tegen eind mei ,tenslotte gekregen 30 september, ze mochten er wel een
geschenk bij doen voor...
geschenk bij doen voor de lange wachttijd. zal het bedrijf aanraden als je geen rekening houd met de levering

van baelen jan

Ik ben enthousiast over het grote assortiment

Uw ervaringen bij de Saunakoning

super, ik was daar voor een kleine sauna omdat mijn woonplaats beperkt is in ruimte en dat wed gerespecteerd

Serge Tummers

Super

Proffesioneel.
Proffesioneel.
Ik belde in februari 2021 voor de sauna. De mevrouw aan de telefoon gaf aan dat ik deze het beste al kon aanschaffen - aanbetaling van slechts 250 euro. Ik had namelijk aangeven dat ik nog met de verbouwing bezig was en dat de sauna pas in mei geplaatst kon worden. Mei werd juli - juli werd september - september werd herfstvakantie... Het verschuiven was steeds geen probleem.
Super!!

Mat van Hoef

Klantvriendelijk en deskundig, behulpzaam personeel

Uw ervaringen bij de Saunakoning

Netjes geholpen en goed geadviseerd

Martens

Goed!

Uw ervaringen bij de Saunakoning

Vlotte verkoop en installatie van onze barrelsauna met houtkachel. Echt genieten!

Norbert Schürmann Deutschland

Met de sauna aconing heb ik qua advies de beste ervaring gehad van Bas en de monteurs die de Finse massief houten sauna hebben opgezet.

Uw ervaringen bij de Saunakoning

Het bedrijf was altijd bereikbaar voor vragen en was ook betrouwbaar in het afspreken van de bezorgdatum.