Ansems

goed

Mourus

Duidelijk in uitleg, echter door Corona de winkel niet kunnen bezoeken maar telefonisch goede uitleg gehad van de producten

Uw ervaringen bij de Saunakoning

Afgelopen 24 febr. is Fabio bij ons geweest en heeft de sauna in elkaar gezet. ARBO technisch vind ik dit nogal wat. Helemaal alleen heeft hij deze naar het zolder gebracht (En geloof mij dit zat... Afgelopen 24 febr. is Fabio bij ons geweest en heeft de sauna in elkaar gezet. ARBO technisch vind ik dit nogal wat. Helemaal alleen heeft hij deze naar het zolder gebracht (En geloof mij dit zat niet mee qua maat) Wat een welbespraakte kanjer en super netjes werkende kracht hebben jullie in dienst. Fabio krijgt dan van ons ook een dikke 10

Van Poppelen

Fijn bedrijf, goede communicatie, vriendelijk personeel

Top

Martens

Top!

Uw ervaringen bij de Saunakoning

Kwinten en Fabio hebben bij ons netjes de sauna geïnstalleerd. Daarnaast is deskundig uitleg gegeven over het gebruik. Leuke gasten met passie voor hun vak.

R vd veen

Grote keus, prijs goed, duidelijke site.

Uw ervaringen bij de Saunakoning

3 in 1 sauna besteld, geleverd binnen de afgesproken tijd.
Op leveringsdatum netjes door installateur/chauffeur 45 min vtv gebeld dat hij er aan kwam.
Fabio heeft kennis van zaken,...
3 in 1 sauna besteld, geleverd binnen de afgesproken tijd.
Fabio heeft kennis van zaken, vakkundig geïnstalleerd en nam de tijd om alles uit te leggen, prima!!!
Super tevreden dus, gaan hem gauw uitproberen.

Tom Van Wassenhove

Tot op heeen enkel positieve ervaringen

Uw ervaringen bij de Saunakoning

Vlotte service en plaatsing.
Goede uitleg bij installatie.

Jan Castenmiller

Informatieve en volledige website. Goede telefonische bereikbaarheid met deskundig personeel. Belangrijk in tijden waarin de showrooms gesloten zijn ivm COVID-19

Uw ervaringen bij de Saunakoning

Prijs/kwaliteit verhouding prima. Afspraken worden nagekomen v.w.b. levering. Enthousiast over installateur Fabio.

Fam Jongmans

Het is een prettig bedrijf waar kundige mensen werken. Met geduld uitleg geven over de sauna voor en nadelen.

Uw ervaringen bij de Saunakoning

We hebben een sauna Enjoy life IR500+ gekocht, in combinatie met de Fox Prisma spa. We zijn meerdere malen naar de showroom in Amersfoort geweest, en hebben op geen enkel moment druk of pressie... We hebben een sauna Enjoy life IR500+ gekocht, in combinatie met de Fox Prisma spa. We zijn meerdere malen naar de showroom in Amersfoort geweest, en hebben op geen enkel moment druk of pressie ervaren om over te gaan tot kopen. Dit hebben we als zeer prettig ervaren.

Ramin

Top bedrijf

Uw ervaringen bij de Saunakoning

Zeer tevreden klant. Goede geholpen door Danique bij aankoop en jongens (Fabio en Kwinten) hebben het uitstekend gemonteerd.

van Ooyen

Attent, meedenkend en positief bij de advisering

Uw ervaringen bij de Saunakoning

Vlot geholpen, goede advisering, snelle levering en prima installatie met een prettige monteur met kennis van zaken