De Rouck Kathleen

Top heb niet alleen sauna maar ook jacuzzi

Uw ervaringen bij de Saunakoning

Service is top en betrouwbaar

Fam. Egbers

goed

Van Landeghem s

Professioneel advies op alle vlakken

Uw ervaringen bij de Saunakoning

Snelle levering en correct.

Pellegrims

Heb in augustus een sauna besteld voor mij nieuwe woning. Deze bestelling werd geparkeerd tot de woning klaar was. Na een telefoontje in oktober werd een plaatsings datum besproken.
Na een week...
Na een week stond de sauna geïnstalleerd. Bestellen en leveren ook in Corona tijd is allemaal heel vlot verlopen.

Uw ervaringen bij de Saunakoning

Wij zijn erg tevreden van deze aankoop. De bestelling, het leveren en de montage alles is heel vlot verlopen. Belangrijkste de sauna zelf. Voldoet volledig aan de verwachtingen.
Hopelijk loopt...
Hopelijk loopt het net zo vlot bij 'bubbelkoning' want daar hebben we alvast een volgend product besteld.

Maene

Vreesde op een bepaald moment niet goed, maar het is allemaal goed gekomen

Uw ervaringen bij de Saunakoning

Zeer stroeve communicatie ; kwaliteit en service waren correkt

Saunakoning.nl

Professioneel bedrijf.

Uw ervaringen bij de Saunakoning

Werd prettig en vlot te woord gestaan bij vragen. Sauna werd netjes en in overleg geplaatst.

Teun Vereijken

Keurig bedrijf

Super

Rob Nansink

Goed bedrijf

Hartveld

JG Holtrop

Goed advies. Prima meegedacht en samengewerkt.

Uw ervaringen bij de Saunakoning

Tijdige levering. Prima installatie. Voldoende overleg. Prettige samenwerking.