2 flessen besteld, beide gepersonaliseerd. Twee dagen later al in huis. Flessen waren goed verpakt, het wordt geleverd met een soort sleeve om de fles te beschermen. De opdruk van de naam is ook erg...2 flessen besteld, beide gepersonaliseerd. Twee dagen later al in huis. Flessen waren goed verpakt, het wordt geleverd met een soort sleeve om de fles te beschermen. De opdruk van de naam is ook erg mooi geworden.
Nenna Mandersloot
Geweldige klantenservice om tot een customized eindproduct te komen. Snelle verzending en een feestje om uit te pakken. De flessen zitten in een mooie hoes zodat je ze krasvrij kunt meenemen in je...Geweldige klantenservice om tot een customized eindproduct te komen. Snelle verzending en een feestje om uit te pakken. De flessen zitten in een mooie hoes zodat je ze krasvrij kunt meenemen in je tas. Ook het handgeschreven kaartje geeft aan met hoeveel zorg er met je bestelling wordt omgegaan!
Karin Strik
Super fles
Rosaline Jongeneelen
Mooi! Goede kwaliteit!
Trineke
Prima fles en voldoet aan de verwachting. Snelle levering ook, helemaal top!
Kristy Hoofs
Heel tevreden!
Monique Rondel-willart
Leuke site en vooral goede klantenservice ?? Mailverkeer en levering erg snel Leuk ook het persoonlijk geschreven kaartje erbij Fijn dat we zo het milieu minder belasten met minder...Leuke site en vooral goede klantenservice ?? Mailverkeer en levering erg snel Leuk ook het persoonlijk geschreven kaartje erbij Fijn dat we zo het milieu minder belasten met minder plastic afval
Tessa ter Horst
De eerste levering had een verkeerde lettertype. Hier is snel en zeer goed op gehandeld. Er wordt een nieuwe fles verstuurd, zonder enige kosten. De communicatie is vriendelijk en duidelijk. Erg...De eerste levering had een verkeerde lettertype. Hier is snel en zeer goed op gehandeld. Er wordt een nieuwe fles verstuurd, zonder enige kosten. De communicatie is vriendelijk en duidelijk. Erg prettig contact gehad. Bedankt! En, de fles is echt amazing (Powder Ocra).
We hebben voor allemaal een fles aangeschaft in ons gezin. En we vinden het een top fles. We gebruiken hem voor koude dranken en dat blijft heerlijk koud.
Elin
Geweldig! Goede en mooie fles en erg goede communicatie.