Hoe beoordeel jij Saywhat Bottles?

Julia Visser

Helemaal top! Snelle levering en hele mooie bottels

N. Zevenhoven

Super fijn! Snelle levering en totaal geen plastic in verpakking. Helemaal top!

Freddy Raymackers

Top is de persoonlijke en geschreven dank op de afleveringsnota!
Firma is vlot bereikbaar bij bijkomende vragen betreffende het product.

Silvio Senkinz

Enerzijds werd ik gecharmeerd door jullie boodschap (facebook en website).
Maar anderzijds werd ik vooral van m'n sokken geblazen bij het uitpakken van de bestelling.
De manier waarop mijn...
Enerzijds werd ik gecharmeerd door jullie boodschap (facebook en website).
De manier waarop mijn producten verpakt werden - prachtige tube, knap hoesje/zakje rond de fles, het geschreven kaartje - is gewoon een fantastische beleving!
Ik hoop dat mijn dochters, alsook mijn collega, dezelfde beleving zullen ervaren als zij het cadeau uitpakken onder de kerstboom.

Een oprechte dankjewel alsook bewondering en felicitaties voor het knappe werk en fraai ondernemerschap!

Gerda Bras

Vlugge levering met persoonlijk boodschap (dat vond ik top)

TimPT van den Akker

Ik gebruik de bottle in herfst/winter voor verse thee omdat hij goed warm blijft en zomers heb ik koud water in, ik vind de 500ml een handig voormaat om hij in alle bekerhouders(rugzak, auto, etc.)... Ik gebruik de bottle in herfst/winter voor verse thee omdat hij goed warm blijft en zomers heb ik koud water in, ik vind de 500ml een handig voormaat om hij in alle bekerhouders(rugzak, auto, etc.) past. Ik doe elk jaar 3x een vastendieet en dan is deze bottle een uitkomst. Ik heb voor al mijn PT klanten er 1 besteld:)

Pascalle van Gerwen

Leuke website/Instagram, toffe items, makkelijk te bestellen, snelle levering, makkelijk te betalen en vooral de gedachte die achter deze items zit. Ik vind het ook erg leuk om de informatie via... Leuke website/Instagram, toffe items, makkelijk te bestellen, snelle levering, makkelijk te betalen en vooral de gedachte die achter deze items zit. Ik vind het ook erg leuk om de informatie via Instagram te krijgen van de inzet van de mensen achter Saywhatbottles.

Frans Vrolijk

Servicegericht

Ineke

Wist niet hoe pdf door te geven voor naaminscriptie. Heb bij notities aangegeven wat ik wilde en dat hebben ze uitgevoerd. Snelle levering in alleen papier en karton. Het was leuk dat er een... Wist niet hoe pdf door te geven voor naaminscriptie. Heb bij notities aangegeven wat ik wilde en dat hebben ze uitgevoerd. Snelle levering in alleen papier en karton. Het was leuk dat er een bedankkaartje bij de fles zat.