Super mooi product. Snel geleverd en er zat ook een leuk kaartje bij. Bedankt!
Monique
Goed en sneller dan verwacht geleverd
Marieke Dingemanse
Zeer positief
Eef
Snelle levering, leuk persoonlijk geschreven bedankje/bericht bij de bestelling.
Bjorn Voet
Super mooie flessen ook de personalisatie is perfect en zeer snelle levering . Het handgeschreven kaartje maakte het helemaal af . Doe zo verder ik heb geen opmerkingen .
Lisa Markerink
Super
I.J. Verhagen
Positief! Bestelde product de volgende dag geleverd in een mooie, herbruikbare, kartonnen koker. Daarbij werd er een beschermzakje meegeleverd, ter voorkoming van beschadiging van het product. Tot...Positief! Bestelde product de volgende dag geleverd in een mooie, herbruikbare, kartonnen koker. Daarbij werd er een beschermzakje meegeleverd, ter voorkoming van beschadiging van het product. Tot slot een persoonlijke touch door een leuk handgeschreven kaartje, met dankwoord voor mijn aankoop.
Steffy Grüne
Het is een hele fijne fles en heel mooi! Je kan er heel goed uit drinken. Je drinken blijft goed warm en koud. Het is ook heel leuk dat je je eigen naam op kan zetten!! Snelle levertijd echt heel...Het is een hele fijne fles en heel mooi! Je kan er heel goed uit drinken. Je drinken blijft goed warm en koud. Het is ook heel leuk dat je je eigen naam op kan zetten!! Snelle levertijd echt heel fijn.