Hoe beoordeel jij Saywhat Bottles?

Emine Arica

Geweldig producten. Ik heb voor ieders verjaardag gekocht. Maar ik mis voor baby’s. producten.

Henri Hennequin

Mooie degelijke aluminium fles.

Marinka Versluis

Prachtige Saywhat Bottle ontvangen met mijn naam. Erg leuk het persoonlijk geschreven kaartje. Alles keurig verpakt.

Nynke van der Velde

Mooi, maar duur. Zag later dat Action soort gelijke flessen verkoopt voor aanzienlijk lager bedrag.

Reactie Saywhat Bottles:

Hi Nynke,
Hi Nynke,
Bedankt voor je feedback! Er zijn veel verschillende kwaliteiten in thermosflessen, waardoor ze ook in prijs verschillen. Omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden zodat de producten zo lang mogelijk mee gaan, zijn onze producten bijvoorbeeld van de hoogste kwaliteit RVS. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat ook de coating erg sterk is, waardoor de fles minder gevoelig is voor krassen of beschadigingen. Dit zorgt er voor dat de prijzen kunnen verschillen met flessen van bijvoorbeeld budget winkels waarbij kwaliteit en duurzaamheid wellicht iets minder hoog in het vaandel staan.
Hopelijk ben je alsnog erg blij met de Saywhat Bottle.
We wensen je er in ieder geval heel veel plezier mee!
Lieve groetjes,
Team Saywhat

Christel Hamelryk

Perfect

Danielle

Prachtig product, snelle levering en een leuke personal touch

Ilona Mulder

Fijne en mooie flessen. Goede en snelle levering

Joost Van loon

Mooie fles en snelle levering . Wel jammer had er graag nog wat bij laten graveren maar niet voor 100 flessen

Bea Bosman

Joran Ghariani

Voldoet aan alle verwachtingen!