Goed, duidelijke site en grote variatie in producten, snelle service
Els De Wilde
Al verschillende keren bij Saywhat Bottles besteld en altijd tevreden over de producten. De dranken blijven lang hun temperatuur behouden, of het nu thee of koud water is.
Patrick Smeets
Super mooie, stevige en hoge kwaliteit flessen. Water blijft echt lang koud. Mooi logo op de flessen. En mijn eigen logo erop geborduurd
Roel Beurskens
Zeer goed. Ivm het, zonder problemen, ruilen van een fles.
Kees van Horssen
Goed product en snel geleverd
Cordine De Valk
Ik heb een thermosfles die perfect werkt en hij is van goede kwaliteit. Nu heb ik een koffie beker aangeschaft. Hij ziet er mooi uit, maar die moet ik nog uitproberen.
Britt van Dijk
Erg goed! Ik was erg verrast van hoe de bottle binnen kwam. Het zat in een leuke verpakking en je kreeg er zelfs een kaartje bij. De bottle zelf is ook erg goed bevallen!
Desiree van der Poel
Prima, snel en mooi product
Mechthild Van Coevorden
Super mooi flesje mooi gegraveerd met naam. Snel geleverd met een leuk bewaarzakje erbij. Fijne service ook, ik had een te groot lettertype gekozen wat niet goed paste op de fles. Ik kreeg meteen...Super mooi flesje mooi gegraveerd met naam. Snel geleverd met een leuk bewaarzakje erbij. Fijne service ook, ik had een te groot lettertype gekozen wat niet goed paste op de fles. Ik kreeg meteen een email of dat was wat ik wou of dat ik het wilde aanpassen. Bedankt voor de waarschuwing! Super geregeld!