Hoe beoordeel jij Saywhat Bottles?

Paula

Super snelle levering! Lijkt erg veel op de afbeelding, ik ben fan! Thee blijft hele dag kokend heet! Heel fijn!

M. B.

Goede kwaliteit, snelle levering

Jana De Bou

Snelle levering, goed materiaal, mooie uitvoering met personalisatie, betaalbaar

R

Prima ervaring, uitstekende service. De Animal Engravings zijn leuk om op flessen aan te brengen voor een echt unieke eigen fles. M'n tip is dan ook dat ze meer opties aan het assortiment toevoegen... Prima ervaring, uitstekende service. De Animal Engravings zijn leuk om op flessen aan te brengen voor een echt unieke eigen fles. M'n tip is dan ook dat ze meer opties aan het assortiment toevoegen zodat er meer keus is.

Reactie Saywhat Bottles:

Fijn dat u zo enthousiast bent. Bedankt voor de tip! Hier kunnen we zeker wat mee.

Wilma ter Braak

Ik vind de flessen prima.
Ik vind de flessen prima.
Ik heb nu 2 keer besteld en voor de 2e keer heb ik teveel betaald omdat de kortingscode niet gewerkt heeft. De opdruk zou gratis zijn dus de laatste keer 2x de gratis opdruk wel betaald.
Wat ik al zei, prima product maar ik ga zelf niet meer bestellen.

Beste Wilma,
Beste Wilma,
Bedankt voor je feedback. De kortingscode voor gratis personalisering werkt en was geldig op het moment van bestellen. Zou je een mailtje willen sturen naar info@saywhatbottles.nl. Dan kijken we even met je mee hoe we dit op kunnen lossen!
Team Saywhat

Kirsten van Leeuwen

Vlotte levering. Het is een mooie fles en doet wat jullie zeggen. Mijn drinken blijft heerlijk koud

Alice van den Aakster

Prima, snelle bezorging

J van Veen

Mooie producten. Snelle levering. Tweede kans met reductie als iets niet helemaal perfect is zodat er geen verspilling is: top!

Edith Cornelissen

Prachtig product

Maré Kooijman

Mooi design en levering was allemaal netjes volgens afspraak. De vloeistof in mijn thermosbeker blijft echter maar heel kort op temperatuur. Hete drank is binnen drie uur lauwwarm.

Beste Maré,
Beste Maré,
Wat vervelend om te horen dat je drank zo snel afkoelt in de Saywhat Bottle, dat is uiteraard niet de bedoeling! Zou je een mailtje kunnen sturen naar info@saywhatbottles.nl? Dan kijken we even hoe we het voor je op kunnen lossen.
Met vriendelijke groet, Team Saywhat