Hoe beoordeel jij Saywhat Bottles?

De Say what bottle was wat beschadigd op de buitenste kleur toen ik het binnen kreeg, kleine beschadigingetjes, dus geen werk van gemaakt!

Reactie Saywhat Bottles:

Beste,
Vervelend om te horen dat je Saywhat Bottle beschadigd is. Zou je een mailtje kunnen sturen met de foto's van de beschadigingen naar info@saywhatbottles.nl? Dan lossen we het voor je op!...
Beste,
Team Saywhat

Jeanine Horlings

Tot nu, prima

A.J.I. vd Velden

Hele fijne fles, alleen vind ik de drink dop die ik erbij heb besteld niet fijn drinken, als je ervan drinkt loopt het er naast ook uit zodat je hele trui onder zit, jammer.

Wendy Hasselaar

Mooi product voldoet aan verwachting

Milou

Heerlijk fles, perfect om warme dranken je hele reis warm te houden gehuld in een mooi jasje!

Goede adequate service bij een kapotte fles, echt top!

Lynn :) Steegs

Super fijne fles!

E Willems

Voldoet aan alles.

Teodora Lazarova

Amazing bottles with amazing designs. Very hight quality! Definitely would order again.

Henrike

Snelle levering, mooie flessen

Dominique

Ik heb 3 hele mooie flessen hier thuis staan heel erg blij mee!! De sport dop vind ik wat minder, chroom laagje op het touwtje gaat er snel af en je moet toch steeds met je zweet handen het knopje... Ik heb 3 hele mooie flessen hier thuis staan heel erg blij mee!! De sport dop vind ik wat minder, chroom laagje op het touwtje gaat er snel af en je moet toch steeds met je zweet handen het knopje in drukken waar je ook gaat drinken ...

Reactie Saywhat Bottles:

Hi Dominique,
Fijn dat je zo enthousiast bent over de Saywhat Bottles. We nemen je feedback wat betreft de sportdop mee, bedankt!
Groetjes,
Team Saywhat