Hoe beoordeel jij Saywhat Bottles?

Mayke Bel

Fijn contact met het team, snelle reacties, mooie fles, ben helemaal blij!

Ps. Jullie waren wel wat lastig te vinden op google

Bonneke de Waard

Mooie flessen, netjes ingepakt, de gravering is een hele leuke toevoeging

Hilde Beck

Snelle levering goede kwaliteit

Marie-Louise Van Zutphen

Meerdere bestellingen goed, laatste bestelling niet zoals gevraagd

Reactie Saywhat Bottles:

Hallo Marie-Louise, wat vervelend dat de laatste bestelling niet helemaal gegaan is zoals gevraagd. Hopelijk is dat in de tussentijd opgelost! Zo niet, dan zou ik u willen vragen contact op te nemen... Hallo Marie-Louise, wat vervelend dat de laatste bestelling niet helemaal gegaan is zoals gevraagd. Hopelijk is dat in de tussentijd opgelost! Zo niet, dan zou ik u willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice zodat we met een juiste oplossing kunnen komen.
Team Saywhat

Judith Frederiks

Goede kwaliteit en snelle levering. Alleen jammer dat er veel kleuren al uitverkocht zijn dus weinig keus.

anja vKlompenburg

Joytje

Goede service! Ik heb een bestelling geplaatst en achteraf gebeld om de lettertype aan te passen. Dat was geen probleem!

Grace Dekker

Jennifer

Goede ervaring maar wel raar als ik zeg dat een nieuwe borstel enorm stinkt bij het eerste gebruik ik hem zelf moet wassen in water/azijn of water/soda. Ik betaal voor een borstel dus die moet goed... Goede ervaring maar wel raar als ik zeg dat een nieuwe borstel enorm stinkt bij het eerste gebruik ik hem zelf moet wassen in water/azijn of water/soda. Ik betaal voor een borstel dus die moet goed zijn ook

Reactie Saywhat Bottles:

Beste Jennifer,
Beste Jennifer,
Onze flessenborstels zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke producten. De steel van de borstel is gemaakt van onbewerkt hout, de haren van de borstel zijn gemaakt van varkenshaar. Dit is dus niet te vergelijken met een borstel die gemaakt is van plastic of siliconen. Het is daarnaast belangrijk om de borstel na gebruik goed te laten drogen. We kunnen je eventueel aanbieden om een nieuwe borstel op te sturen.

Philomeen Huybregts

Mooie stijlvolle isolatieflessen.