Het was heel fijn om een goed overzicht te krijgen van hoe alle stof nu precies in elkaar zit en hoe je dit het beste kan leren.
Duidelijke structuur in de lessen.
Ik vond het erg gezellig en leerzaam
Veel aandacht in een klas van 10
Duidelijke structuur in de lessen.
We hebben uitvoerig de stof gesproken, en veel weggezakte grammatica herhaald. Ik ga nu een stuk zelfverzekerder naar mijn eindexamen toe
De docent wist erg goed belangrijke woorden uit Griekse teksten en belangrijke onderdelen uit het pensum te halen. Er werd veel aandacht geschonken aan het stampen van dit soort dingen, waardoor we...
Enorm leerzaam, persoonlijk en een fijne sfeer.
Docent richt zich goed op de zwakke punten van de leerling.
Genoten van een zeer educatieve en actieve examentraining latijn waarin ik het gevoel heb gehad dat alles duidelijk op een rijtje werd gezet.
Uitleg en actieve houding van de docent spoorde mij aan actief bezig te blijven met de stof
Was wel leuk, pensum goed behandel, iets minder aan vertalen toegekomen wat ik jammer vond aangezien ik daar het meeste moeite mee had.
Duidelijk, goed voorbereid
Veel ruimte voor vragen