verwerkingssnelheid:
klantvriendelijk:

L.Raaijmakers

Meedenken wat de klant aangeeft, en dan een passend advies geven

Barbra Knop-Rouwenhorst

Service en persoonlijk contact

Bernard

Goede kwaliteit, snelle service en aandacht voor de klant

Correcte ontvangst

Peter Toethuis

Duidelijke prijzen ; duidelijke website en prima opvolging van de order met duidelijke communicatie

Volgens afspraak goed afgehandeld.
Oude videoband met er op 8 mm filmpjes digitaliseren.

Theo van Willigen

Ik heb Dubbel 8 en Super 8 films laten digitaliseren. Dubbel 8 films uit 1964 etc. Het digitale resultaat is perfect gezien de kwaliteit van de door mij aangeleverde filmpjes. Ik heb 3 keer een... Ik heb Dubbel 8 en Super 8 films laten digitaliseren. Dubbel 8 films uit 1964 etc. Het digitale resultaat is perfect gezien de kwaliteit van de door mij aangeleverde filmpjes. Ik heb 3 keer een opdracht verstrekt en telkens was deze opdracht binnen 1 week klaar. Ook het digitaliseren van een cassettebandje blijkt geen probleem te zijn. Ik ben zeer tevreden over de website en de telefonische info. De prijs voor de geboden dienst is juist zoals vermeld op de website. Je komt dus niet achteraf voor een financiële verassing te staan. Een aanrader voor een ieder die zijn herinneringen op film wil laten digitaliseren.

Birgit Van Dun-Damen

Analoge foto’s gedigitaliseerd en de juiste datum toe laten kennen. We konden de foto’s mooi toevoegen aan ons digitaal gemaakte fotoboek, ze stonden automatisch in de juiste volgorde door de datum... Analoge foto’s gedigitaliseerd en de juiste datum toe laten kennen. We konden de foto’s mooi toevoegen aan ons digitaal gemaakte fotoboek, ze stonden automatisch in de juiste volgorde door de datum herkenning. Heel erg tevreden en een Vriendelijke en snelle service!