LNo

Uitgebreid assortiment, goede service, snelle bezorging

Assortiment

Iwan

Had in een review een defect beschreven in een product dat ik bij hen besteld had. Ik kon er goed mee leven en was niet van plan er iets aan te doen maar ik werd door het Scheersalon opgebeld met... Had in een review een defect beschreven in een product dat ik bij hen besteld had. Ik kon er goed mee leven en was niet van plan er iets aan te doen maar ik werd door het Scheersalon opgebeld met het verzoek het artikel op hun kosten te retourneren. Vervolgens kreeg ik prompt een goed exemplaar. Dit is nog eens service !

Snelle levering en verzorgde verpakking

Site kwam vertrouwenwekkend over

Ik was blij verrast toen ik de zending met scheermesjes opende. Leuke persoonlijke touch!
De informatie op de site was ook goed (over de scheermesjes en info hierover).
Goed bezig!

Snelle service, overzichtelijke info en leuke bezorging met persoonlijke touch!

Roland

Woensdagavond een bestelling geplaatst via de webshop. Op donderdagochtend werd ik door een zeer vriendelijk mevrouw van De Scheersalon gebeld. De scheerkwast die ik had besteld paste niet in de... Woensdagavond een bestelling geplaatst via de webshop. Op donderdagochtend werd ik door een zeer vriendelijk mevrouw van De Scheersalon gebeld. De scheerkwast die ik had besteld paste niet in de houder die ik ook had besteld. De vraag was of ze toch een ander maatje voor de houder moesten nemen. Gelukkig lette er nog iemand op dat scheelt weer een teleurstelling.

Vandaag kwam het pakketje binnen. Nou ja het lijkt wel een kadootje, hier werd ik echt vrolijk van. Alles nettjes ingepakt nog wat testers en snoepjes erbij en het rook ook nog heerlijk. Heerlijk die aandacht dat zo'n bestelling krijgt.

Stephan Langedijk

Laagdrempelige, prettige klantgericht benadering

Zeer informatief en deskundig

Scheermok en mesjes besteld. Alles keurig op tijd, goed ingepakt, en met drie bonussnoepjes :D

Leuk!!

Nette info, alles overzichtelijk, alle spullen die ik zoek voor m’n “shaving experience”

Frankie Casteels

Zeer professionele adviezen, een zeer breed gamma met absolute topmerken en altijd snelle service.

Mooie presentatie van de produkten op de website - zeer breed gamma - handig ook dat je reviews van andere klanten kan lezen

Goede informatie en snelle adequate levering.

komt afspraken na

Nanno

Voor het eerst bestelde ik bij de Scheersalon. Wat een feestje om de bestelling te ontvangen en uit te pakken! Een frisse geur komt je tegemoet als je het pakje openmaakt. Extraatjes zoals een... Voor het eerst bestelde ik bij de Scheersalon. Wat een feestje om de bestelling te ontvangen en uit te pakken! Een frisse geur komt je tegemoet als je het pakje openmaakt. Extraatjes zoals een after-shave sample en twee snoepjes maken je extra gelukkig en natuurlijk zijn de bestelde producten de kroon op alles. Een prima ervaring, dankzij de mooie producten en de bijzondere aandacht bij het inpakken. Complimenten, hier kom ik vast vaker!

Mooi assortiment, veel extra informatie en uitleg. Levering zo snel als is afgesproken.