C.J. Dekker

Aankoop safety razor

Persoonlijk advies, telefonisch & email

Reactie Scheersalon:

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. We wensen je veel scheerplezier toe met de G&F Safety Razor.

Peter Driessen

Onwijs goede service. Een half uur met Jeroen aan de telefoon gehangen om al mijn vragen te beantwoorden om zo ook hele goed adviezen te geven. Levering ook nog eens snel

Snelle levering en heel goed advies

Reactie Scheersalon:

Wat goed om te horen dat de adviezen van Jeroen hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. Mochten er nog vragen zijn, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We hopen u ook in de... Wat goed om te horen dat de adviezen van Jeroen hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. Mochten er nog vragen zijn, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We hopen u ook in de toekomst te mogen ontvangen op onze website.

Ge smeets (sjeefke)

Zeer goed uitleg over hun producten.

Zeer vriendelijk en goede uitleg.
En netjes geleverd en erg goed ingepakt.

Reactie Scheersalon:

Hartelijk dank voor de review. Goed om te horen dat de uitleg bij de producten bevalt. Mochten er ooit nog vragen zijn, dan horen wij dat natuurlijk graag.

Barry

Zeer tevreden en een aanrader! Helaas is de fysieke winkel niet open op dit moment, maar de webshop is zeker een uitkomst. Veel blogs, veel informatie en een duidelijke uitleg over de verschillende... Zeer tevreden en een aanrader! Helaas is de fysieke winkel niet open op dit moment, maar de webshop is zeker een uitkomst. Veel blogs, veel informatie en een duidelijke uitleg over de verschillende producten. Daarnaast een goede service en snelle levering. Kan niet wachten tot de zaak weer open mag en ik ook fysiek iets kan gaan kopen.

Veel en duidelijke informatie op de website. Vriendelijk en servicegericht.

Reactie Scheersalon:

Hartelijk dank voor de uitgebreide en enthousiaste review. Inderdaad kunnen we u helaas op dit moment niet in onze scheerwinkel ontvangen, maar zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden of om u van... Hartelijk dank voor de uitgebreide en enthousiaste review. Inderdaad kunnen we u helaas op dit moment niet in onze scheerwinkel ontvangen, maar zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien. We hopen u ook in de toekomst te mogen ontvangen in onze scheerwinkel.

Peter Joor

Scheersalon is gewoon een TOP zaak.

Snel en ruikt goed

Reactie Scheersalon:

Hartelijk dank voor de enthousiaste review. We horen natuurlijk graag dat u Scheersalon als top ervaart. Wij wensen u veel scheergenot.

de lachende scheerkwast

Netjes en goed geholpen

doet gewoon wat er van een webshop word verwacht

Reactie Scheersalon:

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Leuk om te lezen dat de service goed is bevallen.

Bart Lorijnen

Prima service en handige website

Toegankelijke website en eenvoudig bestellen

Reactie Scheersalon:

Hartelijk dank voor de review. Mochten er nog vragen zijn, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Richard de Groot

Uitstekend

Kwaliteit hoogwaardige artikelen,Klantgericht contact, uitgebreide
knowhow van klantenservice en accurate, tijdige levering thuis.

Reactie Scheersalon:

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling in te vullen.

Peter Verelst

Snelle levering, goede producten

Reactie Scheersalon:

Hartelijk dank voor de review. Wij wensen u veel scheer- en verzorgingscomfort toe.

Natasja van Veen

Goede, snelle service en fijne producten.

Snel en efficient

Reactie Scheersalon:

Dankjewel voor de review. Leuk om te lezen dat je onze producten waardeert.