paul

Zeer goed.

kwaliteit en snel geleverd

snelle levering

Dit is de eerste keer dat ik bestelt heb maar was duidelijk en gemakkelijk producten waren snel in huis .

Goede communicatie, interessante artikelen, snelle correcte levering

Ruim assortiment, voor elk wat wils

John

Al jarenlang klant bij dit fantastische bedrijf!! Goede informatieve website en snelle service

Snel, goed en goede kwaliteit produkten

Rick

Enthousiast ontvangst, veel knowhow en nuttige uitleg. Goede producten, mooie merken.

Mvg Rick

Kennis is key

Rob, Enschede

Zeer snelle levering, product uitstekend verpakt en een paar kleine meegezonden extra's. Prima service!

Indien voor 16.00 uur besteld, wordt de bestelling de volgende dag geleverd.

Ray van Chrome

In een woord: Geweldig! Ik heb recent mijn hele hoofd kaalgeschoren en was op zoek naar beter scheermateriaal (geen wegwerpmesjes meer, geen plastic Gilette en geen goedkoop scheerapparaat). Ik nam... In een woord: Geweldig! Ik heb recent mijn hele hoofd kaalgeschoren en was op zoek naar beter scheermateriaal (geen wegwerpmesjes meer, geen plastic Gilette en geen goedkoop scheerapparaat). Ik nam contact op via mail en kreeg (en krijg sindsdien wanneer ik maar wil) goed advies over wat aan te schaffen. Ik heb nu een safety razor en 2 shavette's aangeschaft.

Extreem klantvriendelijk, zeer goed advies en een overweldigend assortiment aan producten (in meerdere prijsklassen).

Goede bestelling en levering

Reactie Scheersalon:

Zoals met u besproken willen we gaan voor zekerheid en is het erg vervelend waneer een product beschadigd of in dit geval gebroken bij de klant aankomt. Wanneer een blok aluin in een brievenbus... Zoals met u besproken willen we gaan voor zekerheid en is het erg vervelend waneer een product beschadigd of in dit geval gebroken bij de klant aankomt. Wanneer een blok aluin in een brievenbus pakket verzonden wordt, is er geen ruimte om deze optimaal te verpakken en beschermen, de kans op breuk is dan ook zeer groot. Ook de manier hoe er met een brievenbus pakket omgegaan wordt, is niet iets wat bevorderlijk is voor een product wat breekbaar is. team Scheersalon

A.J.M.van der Aa

Best goed klantviendelijkensnellelevering.