Annemarie Hoeksema

Snel en goed geregeld

Uw ervaring

Wij deden er 8 weken over om zelf ons echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan op te stellen, die we hadden ontvangen van scheiden-online. Daarna konden we gauw met de advocaat in gesprek om de... Wij deden er 8 weken over om zelf ons echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan op te stellen, die we hadden ontvangen van scheiden-online. Daarna konden we gauw met de advocaat in gesprek om de stukken te bespreken. Het was snel ingediend en snel goedgekeurd door de Rechtbank. Ik ben erg tevreden.

Benno

Prima begeleiding!

Helemaal prima!

Hele slechte service!!!!

Uw ervaring

Onze papieren waren niet voldoende ingevuld, we hebben gevraagd of deze aangepast kunnen worden en dat was akkoord. Nu zijn we al 7 weken aan het wachten op reactie en is er nog steeds niet gebeurd!

C.C. Dekker

Snel en zorgvuldig

Uw ervaring

Goede dienstverlening. De mogelijkheid om alles online te regelen scheelt een hoop (reis)tijd. De online bespreking van het scheidingsconvenant was prettig. De afhandeling was snel.

Meral

Goede ervaring

Uw ervaring

Snel en duidelijke informatie.

Van der Loo

Echtscheiding

Uw ervaring

Het is natuurlijk geen mooie beslissing om van je partner te mirten scheiden. Althans voor mij. Daarom was ik erg blij met de prettige en snelle afhandeling. Zeer kundig en duidelijk... Het is natuurlijk geen mooie beslissing om van je partner te mirten scheiden. Althans voor mij. Daarom was ik erg blij met de prettige en snelle afhandeling. Zeer kundig en duidelijk geadviseerd.

Marjolein Guit

Heel tevreden

Uw ervaring

Heel tevreden, goede voorlichting en uitleg gekregen. Ik vond dat de betrokken advocaat ons echt hoorde, en een zorgvuldige en empathische benadering had.

M de N

Prima geregeld online, en goed geholpen

Uw ervaring

Snel geregeld als je met een scheiding op 1 lijn zit. Is zeer goed samen te doen via dit platform. Raad het dan ook aan, dit is voordeliger dan bij een kantoor.

Ramzy Ryaan

Prettig en snelle afwikkeling

Uw ervaring

Goede snelle service inclusief begeleidend advies