Vriendelijk en deskundig.
Uw ervaring
Ondanks dat de begeleiding 'van afstand' (per Skype en email) verliep, heb ik het als zeer deskundig, vriendelijk en zelfs 'warm' ervaren. Goede uitleg, uitstekende afhandeling.
Ondanks dat het op afstand was heb ik het als persoonlijk ervaren. Aangezien ik een snelle procedure wilde heb ik het prettig gevonden dat er mee werd gedacht.
Erg prettig, snel en professionele afhandeling van de scheiding.
traag , moest veel dingen opnieuw uitleggen, geen casemananger, veel fouten waaronder het niet nakijken van de scheidingspapieren nadat ze van de rechtbank kwamen, slecht opgeleid secretarieele staf
Vervelend te horen dat u niet tevreden bent over de afwikkeling. In uw geval heeft de Rechtbank een spelfout gemaakt bij uw naam. Als gevolg daarvan moest de Rechtbank een herstelbeschikking...
Een makkelijke manier van scheiden als je het samen eens bent en bijv niet de zorg over kinderen hebt.
Hartelijk dank voor uw reactie. Ook bij kinderen is ons traject mogelijk, maar dan moet wel het ouderschapsplan worden opgesteld en dienen de ouders overeenstemming te hebben over de afspraken in...
Snel en efficiënt , binnen 2 weken was alles geregeld.
Hartelijk dank voor uw review. Bij een spoedtraject proberen we de afwikkeling nog sneller te laten verlopen. Fijn dat u tevreden bent.
Prima; documenten zijn digitaal beschikbaar en kunnen doorgenomen en ingevuld worden voordat er sprake is van kosten,
het vervolg wordt zorgvuldig en vakkundig opgepakt en afgehandeld.
Prettig en toch persoonlijk ondanks dat het voornamelijk online is.
Fijn dat u het zo ervaren heeft. We hebben u beiden graag bijgestaan.
Dienstverlening was uitstekend.
Vriendelijk service gericht