Snel en effectief
Uw ervaring
Snelle reacties en een prettig gesprek met de advocaat. Dit gaf een veilig gevoel.
Reactie Scheiden-online:
Goed te horen dat u de bespreking als prettig heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw review !
Goede begeleiding en advies van de advocaat.
Zeer goede en snelle dienstverlening met altijd prima email-hulp bij vragen.
Hartelijk dank voor uw review. Uw situatie was iets complexer dan gemiddeld, maar we hebben de procedure zo kunnen afwikkelen dat deze ook internationaal niet tot problemen ging leiden. Nogmaals...
Zeer prettige wijze van informatie uitwisseling, open voor vragen en oprechte antwoorden. Goed gesprek tijdens het tekenen van het Convenant en directe oplossingen en wijzigingen kunnen doorvoeren.
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn te horen dat de afwikkeling voor u naar wens was.
Efficiënt, doelgericht en helder.
Overzichtelijke procedure met goede ter zake kundige begeleiding.
Ik ben goed geïnformeerd en kon ieder moment informatie opvragen door persoonlijk contact op te nemen met B&Advocaten.
Zeer positief, professionele aanpak, alle puntjes op de i gezet door dhr. Bakker want je weet tenslotte zelf zeker niet alles.
Fijn dat u tevreden bent. Alle succes toegewenst voor de toekomst!
prima
Als zeer prettig, prima verbinding voor de teleconferentie. Vakkundige advocaat en een snelle afhandeling van het geheel.
Bedankt voor uw reactie. Wij hebben u graag bijgestaan.
Heel tevreden - we zijn vlot en kundig geholpen om tot een soepele echtscheiding te komen.