Patricia Mulder

Ervaring met scheiden online

Uw ervaring

Het was onverwacht prettig en zorgvuldig.

Theo Stiphout

Echtscheiding in een handomdraai.

Wat een plezierige ontvangst en keurige snelle afwikkeling hebben wij bij u gehad voor het snel regelen van onze echtscheiding .

Hartelijk...
Echtscheiding in een handomdraai.

Hartelijk dank ook namens mijn Ex-Partner de heer Wijpko Hemmes uit Gouda.

Theo Stiphout

Zie vorige pagina

Cb

Goede afhandeling, wel goed letten op schrijf en naam fouten

Uw ervaring

Zeer snelle afhandeling, maar moest alles wel goed controleren. Wat ik toch wel vervelend vond omdat scheiden al moeilijk genoeg is.

M.A. Jassies

Mijn ervaring met Scheiden-Online

Uw ervaring

Door een aantal oorzaken onzerzijds, heeft de scheiding aanvraag veel langer geduurd dan wenselijk.
Scheiden-online heeft zich hierin zeer geduldig en begripvol opgesteld. Waarvoor hulde!

Boekje gesloten

Snel en makkelijk

Heel prettig

Dineke

Scheiden

Henk Zwijnenburg

Laagdrempelig scheiden

Uw ervaring

Ik vond de manier waarop mijn vrouw (nu ex-vrouw) en ik door de procedure zijn geleid professioneel en prettig

S.A.M.Lenssen

Uitstekend

Uw ervaring

Zeer goede ondersteuning. Enige minpuntje was de onduidelijke informatievoorziening door de assistente over de benodigde papieren bij het gesprek

Van voorden

Correct

Uitmuntend .
Bij eventuele vragen toch nog bellen en overleggen want dit vond ik zeer belangrijk omdat je met materie in aanraking komt waar je niet bekend mee bent .
Aan de telefoon...
Uitmuntend .
Aan de telefoon werd je zeer deskundig geholpen en meteen geholpen zonder allerlei doorverbindingen .
Ben zeer tevreden over de afhandeling .

Peter

Snel en persoonlijk

Uw ervaring

Ondanks alleen contact op afstand heb ik de begeleiding als persoonlijk ervaren.