8.2/10

jacobien kamp

Positieve ervaring

Ruim assortiment

Beetje zoeken naar wat precies nodig is om het samen te stellen

Uiteindelijk alles gevonden

Fred Wilbrink

Top

Vlot en correct geleverd, mooi spul

x

Steven De Bruyne

Uiterst tevreden

Mooie website, goed gestructureerd, veel informatie, ook technisch, goeie integratie van de online shop.

Ik had haakjes besteld, maar vergat er de kabeltjes bij te bestellen. Mss een beetje logic toevoegen om zo'n fouten van de kant van de klant op te vangen.

Marian Hoogendijk

Heel goed... we hebben nl al 2x eerder bij jullie gekocht na verbouwing v ons nieuwe huis. Deze keer zelfde producten gekocht voor in nieuwbouwappartement van mijn ouders. Leuke setprijs ook deze... Heel goed... we hebben nl al 2x eerder bij jullie gekocht na verbouwing v ons nieuwe huis. Deze keer zelfde producten gekocht voor in nieuwbouwappartement van mijn ouders. Leuke setprijs ook deze keer!

Goede foto’s en beschrijving. Goede indruk en handleiding ook dmv filmpjes!

Misschien kan winkelmandje wel wat langer blijven bestaan zodat je na verloop van tijd niet alle producten opnieuw moet zoeken en selecteren... Zou toch moeten kunnen als je ingelogd bent.

Welke informatie heeft u NIET gevonden op deze website?

Levering verloopt via GLS en daarvoor heb ik wel een klacht; mijn bestelling werd bij verkeerde adres afgeleverd nl. bij Kinderdagverblijf 2 straten verderop. Dit is volgens meerdere buren een veel... Levering verloopt via GLS en daarvoor heb ik wel een klacht; mijn bestelling werd bij verkeerde adres afgeleverd nl. bij Kinderdagverblijf 2 straten verderop. Dit is volgens meerdere buren een veel voorkomende fout van GLS! Misschien kunnen jullie dit daar zelf als opdrachtgever van GLS melden Want is hele slechte reclame voor jullie bedrijf! Ik moest lange producten (> 2 meter!) daar zelf gaan ophalen want dat KDVerblijf is niet telefonisch bereikbaar en transport was dus moeilijk;-((

Tineke Veenendaal

Een zeer goede ervaring!

Ook een nalevering, kwam netjes binnen.

Niet van toepassing

Welke informatie heeft u NIET gevonden op deze website?

Ik heb alles gevonden, wat ik zocht

G. Remminga

Snel en fijn geholpen via de telefoon.

Servicegericht

Marjolein van Willigen

Duidelijke website. Voldoende keuze

Goed werkend, duidelijk en snelle website

Dolf Wessels

Mooi product en snelle levering

ophang systemen

weet ik niet

Rob Hartman

Eén woord: PRIMA!

Doen wat je zegt.

We kregen een bericht dat de bestelling gereed was en dat, zodra de bestelling op weg zou zijn met het verzendbedrijf, we een track-and-trace-code zouden krijgen. Daar is kennelijk iets misgegaan,... We kregen een bericht dat de bestelling gereed was en dat, zodra de bestelling op weg zou zijn met het verzendbedrijf, we een track-and-trace-code zouden krijgen. Daar is kennelijk iets misgegaan, want een track-and-trace-code hebben we niet ontvangen. Zo stond plotseling de bezorger voor de deur met onze bestelling. Gelukkig waren we thuis om de bestelling aan te nemen Al met al is alles goed gekomen. Een uur na de bezorging was de all-in-one 4 mtr kit Click Rail gemonteerd. Een eenvoudig uit te voeren klusje.

Ik heb niets gemist.

Rita Criel

Verrassend goed !

snelle levering, (toevallig?) prijs

in dit geval geen

Welke informatie heeft u NIET gevonden op deze website?

verzendkosten wegens te veraf van Groningen, werd pas duidelijk bij doorklikken naar bestelling