8.2/10

Jan Jacobs

Ik maak reeds jaren (als particulier) gebruik van de ophangsystemen van Artiteq en ben blij dat ik een site heb gevonden van waaruit ik op een overzichtelijke manier de nodige items kan bestellen.

Ik was op zoek naar een ophangnippel om de nylon draden zelf te kunnen aanpassen ; ik had de hoop een beetje opgegeven om deze nippels terug te vinden, maar het is me toch gelukt.
Dus : goed...
Dus : goed zoekalgoritme in de webpagina.
En : postief dat de nippel nog apart kan worden verkregen ; dit biedt mij een enorme flexibiliteit.
Handige Chat-mogelijkheid.

Er wordt een vrij hoge (standaard?) kost aangerekend voor verzending naar Belgie. Een gratis verzending kan blijkbaar pas van 1000 Euro ? Dit bedrag is als particulier niet realistisch.

Welke informatie heeft u NIET gevonden op deze website?

Daar moet ik nog eens over nadenken.

Rudi Verhoeven

De producten werden schadevrij geleverd. Er werd echter een leveringsdag opgegeven die niet klopte. Bovendien werd het pakje als "brievenpost" bestempeld, dat dus in de brievenbus zou gedeponeerd... De producten werden schadevrij geleverd. Er werd echter een leveringsdag opgegeven die niet klopte. Bovendien werd het pakje als "brievenpost" bestempeld, dat dus in de brievenbus zou gedeponeerd worden. In werkelijkheid werd het door DPD aan huis gebracht en moest ik aftekenen voor ontvangst. De verzendkosten waren ook zeer hoog voor brievenpost (meer dan 10 euro).

Website is zeer duidelijk en makkelijk en men verkoopt accessoires van het systeem die op andere sites niet te vinden zijn.

Vandaag de dag zijn er al heel wat firma's die gratis verzending aanbieden vanaf 25 euro bv. Meer dan 10 euro rekenen voor een pakje van 1 kg is buitensporig en zo gaat men zich op termijn uit de... Vandaag de dag zijn er al heel wat firma's die gratis verzending aanbieden vanaf 25 euro bv. Meer dan 10 euro rekenen voor een pakje van 1 kg is buitensporig en zo gaat men zich op termijn uit de markt prijzen. Wanneer men zich vastpint op een bepaalde leveringsdag, moet deze ook gerespecteerd worden. Anders kan men beter een termijn aangeven waarbinnen de levering zal plaatsvinden.

Reactie Schilderijophangsysteem.nu:

Bestelling is 28-1 geplaatst en de volgende dag 29-1 conform onze voorwaarden afgeleverd via DHL in België. Bestelling betreft ophangrailsen van 200 cm en deze worden door ons nooit als... Bestelling is 28-1 geplaatst en de volgende dag 29-1 conform onze voorwaarden afgeleverd via DHL in België. Bestelling betreft ophangrailsen van 200 cm en deze worden door ons nooit als brievenbuspost verstuurd.

Segers

Nette levering binnen aangegeven tijdsbestek

Onno

Makkelijke bestel site en snelle verzending. Helaas heeft DHL mijn bestelling dubbel gevouwen, dat vonden ze blijkbaar praktischer. Na contact met de webshop is er heel snel gereageerd en is alles... Makkelijke bestel site en snelle verzending. Helaas heeft DHL mijn bestelling dubbel gevouwen, dat vonden ze blijkbaar praktischer. Na contact met de webshop is er heel snel gereageerd en is alles netjes opgelost.

Snelle reactie van klantenservice

Ga op zoek naar een andere bezorgdienst dan DHL, wederom slechte ervaringen hiermee gehad.

E. Hamstra

Super nette site! Alles snel te vinden en makkelijk in bestellen! Echt top

Alles is makkelijk te vinden en te bestellen. Mooi duidelijk en geen gedoe

Astrid

Bestelling online gedaan

Snelle verzending

Laat de artikelen in de winkelwagen staan als je de site verlaat. Elke keer moet ik artikelen opnieuw toevoegen.

Welke informatie heeft u NIET gevonden op deze website?

Ik zocht een bepaald artikel dat ik niet kon vinden op de site. Na een snelle beantwoording op mijn mail , is dit wel gelukt.

One Sense

Vervelend genoeg werden de producten beschadigd geleverd. Waarschijnlijk een handelingsfout van DHL.

Na de telefonische klachtmelding werd het probleem adequaat en snel opgelost.

Als de orderafhandeling/serviceafdeling het niet kan bijbenen na de het kerstreces, even melden dat de afhandeling wat langer kan duren. Een kort bericht op de website is vaak voldoende.

Mojgan lisar stichting Aveleijn

Ik kon niet aan gegeven factuur per mail naar bedrijf adres en bestelling naar andere adres te verzenden. Hierdoor had ik geen keuze om ze privé te bestelen, met iDeal betalen en bedrag declareren... Ik kon niet aan gegeven factuur per mail naar bedrijf adres en bestelling naar andere adres te verzenden. Hierdoor had ik geen keuze om ze privé te bestelen, met iDeal betalen en bedrag declareren bij ons stichting.

Geen mening

Telefoonish niet altijd bereikbaar. Laatste keer onvriendelijk behandelt. Ondanks heb ik mijn bestellung online bij jullie gedaan.

Welke informatie heeft u NIET gevonden op deze website?

Factuur digitaal naar instelling adres en bestelling verzenden naar de andere locatie adres kunnen aan gegeven.

Reactie Schilderijophangsysteem.nu:

Onderaan het invullen van het factuuradres is er een mogelijkheid om een afwijkend afleveradres in te vullen. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u altijd een opmerking plaatsen indien wij... Onderaan het invullen van het factuuradres is er een mogelijkheid om een afwijkend afleveradres in te vullen. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u altijd een opmerking plaatsen indien wij ergens rekening mee dienen te houden.

Jan

Een tweede bestelling gedaan, en ook deze werd weer snel en goed geleverd.

Goed prijs en informatieverstrekking

Jan van Eck

Via de chat en via de telefoon duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Geef i.v.m. de feestdagen duidelijk aan wanneer men bereikbaar is.