8.2/10

Teun

Heel goed.

Groot assortiment

Ik had moeite om de verschillende onderdelen (mini rail te lijmen tegen plafond, bijbehorende ophangsysteem en ophanghaken). Telefonische hulp was goed.
Het overzicht van alle haken/draden...
Het overzicht van alle haken/draden met bijbehorende gewichten was op mijn iPad moeilijk in detail te lezen i.v.m. Lage resolutie!

L.L.M. Classens

goed overzicht

eventuele leveringsdatum aangeven

mc zuidersingel

Normaal

1 rail was beschadigd, Doordat wij 1 rail moesten inkorten leverde dit geen problemen op
de levering kwam 1 dag te laat

Dagmar

Prima producten.

Soms jammer dat een bijbestelling alleen via de website kan en dat vele winkels net dat model niet verkopen.

Matige service en klantvriendelijkheid Prima producten.

Matige service en klantvriendelijkheid

Afhalen bij de kantoren zelf is niet mogelijk.

Op de website staat niet dat de producten worden bezorgd door DHL zakelijk. Hierdoor kan de klant een probleem krijgen met het in ontvangst nemen van het pakket (niet thuis). De bezorger kijkt vaak niet langer dan zijn/haar neus is en dan heb je het risico, als klant, om het pakket uit de terminal te halen. De verzendkosten ben je dan wel alsnog kwijt.
Beter zou het zijn dat dit bedrijf duidelijk meld dat de bezorging door DHL zakelijk wordt uitgevoerd en dus alleen tussen 8-18 wordt geleverd. Dit voorkomt teleurstellingen.

Veel keus op de website

Service en klantvriendelijk
Meer transparantie geven wat betreft de informatievoorziening op de website

Welke informatie heeft u NIET gevonden op deze website?

Op welke manier het pakket wordt geleverd.

Karin

Snelle levering. Mooi systeem.

Snelle service.

Kaam

Veel problemen met de levering omdat de vervoerder ons huis niet kon vinden. Pakket uiteindelijk naar 8 dagen beschadigd opgehaald bij DHL sorteercentrum. Leverancier was wel heel alert en belde... Veel problemen met de levering omdat de vervoerder ons huis niet kon vinden. Pakket uiteindelijk naar 8 dagen beschadigd opgehaald bij DHL sorteercentrum. Leverancier was wel heel alert en belde zelf na over de levering.

Afwijkende maten leverbaar. Sterk dat ze zelf belden over het feit dat verzending niet geleverd werd.

Andere vervoerder of niet via zakelijke post van DHL. Ik zou niet nog een keer hier gebruik van willen maken. Pakket leek oorspronkelijke niet heel stevig dicht getaped te zijn

JKM

Stipt geleverd. Netjes verpakt.

Assortiment voldoende groot, en op voorraad.

Nee na deze ene bestelling nog niet.

B Smit

Perfect