8.2/10

Saskia Koik

Overzichtelijk website. Snelle en keurige afhandeling. Mooi materiaal.

Jos Corstjens / Focus on M

Click Rail besteld. Verliep simpel via website. Werd snel geleverd. Bij aflevering bleek een doos (en deel van de inhoud) beschadigd. Bij eerste contact werd direct een vervanging toegezegd en... Click Rail besteld. Verliep simpel via website. Werd snel geleverd. Bij aflevering bleek een doos (en deel van de inhoud) beschadigd. Bij eerste contact werd direct een vervanging toegezegd en verstuurd. Volgende dag in huis (gelukkig onbeschadigd).

Zeer snelle en klantvriendelijke afhandeling van probleem bij levering.

Geen.

zwitserlood

neen

gebruiksaanwijzing voor het installeren van de ophangkoorden. ging niet vlot, omdat kliksysteem niet duidelijk is. na het aandraaien van de haak bleef die langs het nylon koord naar beneden... gebruiksaanwijzing voor het installeren van de ophangkoorden. ging niet vlot, omdat kliksysteem niet duidelijk is. na het aandraaien van de haak bleef die langs het nylon koord naar beneden glijden; strak aandraaien niet gemakkelijk, maar lukte uiteindelijk wel

nvt

Pieter Gellings

Voldoende keus, snel, redelijke prijzen

Assortiment, snelheid van levering

Proactief tracking informatie van de koerierzending doorgeven (moest er nu naar vragen)

John Scholten

Gee

Spirit Events

A. Tinholt

Goed, ik had problemen met mijn betaling. Ik wist niet dat ik mijn limiet voor een dag verhogen. Uit eindelijk hen ik alles op tijd onvangen en de betaling is via een andere betaling account... Goed, ik had problemen met mijn betaling. Ik wist niet dat ik mijn limiet voor een dag verhogen. Uit eindelijk hen ik alles op tijd onvangen en de betaling is via een andere betaling account betaald. Bedankt voor de snelle levering.

Erg allert en denken met je mee.

Alles. Ok

Nvt

v.d. Eijk

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen.

Gewoon goed.

Geen tips of aanbevelingen.

N.v.t.

Huisartsenpraktijk

Duidelijke website, uitgebreide keuze, snelle levering

nvt