8.2/10

Marten

Goede website. Snelle levering. Rails goed verpakt.

Olga

Duidelijke website.

Snelle levering, gratis verzending vanaf € 10,-

johan vankersschaever

(Bewerkt)

Correcte levering, slechts enige vertraging bij de post
graag zijn we klant bij jullie

de firma volgt alles perfect en onmiddellijk op, wat een hele geruststelling is bij de antkoop

C. Gevers

Snelle en goede levering van juiste produkt. Alleen heel jammer, dat er over het concept niet zo goed is nagedacht, wanneer het door particulieren wordt gebruikt. Transformator is lelijk en groot en... Snelle en goede levering van juiste produkt. Alleen heel jammer, dat er over het concept niet zo goed is nagedacht, wanneer het door particulieren wordt gebruikt. Transformator is lelijk en groot en niet te verbergen en is al de tweede transformator, die vervangen moet worden binnen enkele jaren. Het zwakke punt zit dan vaak niet in de transformator zelf, maar in de aansluiting aan de rail, die blijkbaar de electrische belasting niet aankan. Tevens kan er nog veel verbeterd worden aan de
lamparmaturen, die blijkbaar gemaakt zijn voor iemand met zeer kleine, maar heel krachtige vingers, waarbij het draaigedeelte glad is en geen ribbels heeft, waardoor het beter te hanteren zou zijn. D.w.z. de bevestiging van lamparmatuur aan rail gaat via draaidop, die glad is. Tevens zit er nog een onmogelijk klein schroefje in, die je al bijna meteen kwijt bent. Ook blijven de lampjes soms niet in de armaturen zitten en vallen ze eruit, ondanks de extra bevestiging met schroefjes. Hadden wij het systeem beter bekeken of hadden we het kunnen uitproberen, dan zouden wij het niet aangeschaft hebben.

Reactie Schilderijophangsysteem.nu:

Wij hebben uw punten doorgestuurd naar de fabrikant.

F. Ruessink

Het bestelde kwam een dag later dan aangeven op de site. Afhandeling van de bestelling verder goed

Het leveren van een complete set

herman pranger

Direkte service met goede uitleg over materialen en hoe te bevestigen

ja, het is verkrijgbaar in verschillende leuren en gemakkelijk te bevestigen

Leo Cavents

A. Hendriks

Goede service, op tijd bezorgd

Als boven

BH