8.2/10

A. Brokken

(Bewerkt)

Artikel in goede orde ontvangen

Duidelijke omschrijving van de producten

karin

Prima ervaring. Goedkoop en snel in huis.

goedkoper dan hornbach

Anoniem in Amersfoort

Snelle service, alles goed verpakt. Ik werd een dag na de bestelling per mail op de hoogte gebracht dat er een 'backorder' was en dat daarom mijn bestelling 1 dag later zou worden bezorgd. Geen idee... Snelle service, alles goed verpakt. Ik werd een dag na de bestelling per mail op de hoogte gebracht dat er een 'backorder' was en dat daarom mijn bestelling 1 dag later zou worden bezorgd. Geen idee wat een backorder was, dat bleek een nazending te zijn, dus ze hadden het totale pakket nog niet compleet. Maar dinsdagavond besteld en vrijdag in huis vind ik erg netjes. Ophangsysteem zelf (van Artiteq met verlichting) is eigenlijk zeer makkelijk te bevestigen. Kortom ik ben tevreden!

Goede communicatie richting klant, bijv. als bezorgproces vertraagd.

Stephan

Ik heb al een paar maal gebruik gemaakt van de diensten van SISTO SHOPS. Ik kan eigenlijk alleen zeggen dat ik erg tevreden ben over de producten en de service. Toch een kleine opmerking: er wordt... Ik heb al een paar maal gebruik gemaakt van de diensten van SISTO SHOPS. Ik kan eigenlijk alleen zeggen dat ik erg tevreden ben over de producten en de service. Toch een kleine opmerking: er wordt geadverteerd dat er geen verzendingskosten worden berekend. Dat klopt dan ook helemaal alleen de "toeslag"van € 9,95 voor bestellingen onder een bepaald bedrag geniet geen schoonheidsprijs. Persoonlijk vind ik het sympahieker als er gezegd wordt dat er vanaf een bepaald bedrag geen verzenkosten worden berekend en dat onder het bedrag een bijdrage van € 9,95 wordt berekend voor transport en afhandeling. Veel duidelijker en opener! Kijk als ik één rail moet hebben... jammer dan van de transportkosten, die betaal ik dan gewoon (had ik maar beter moeten rekenen/nadenken). Maar dan is ook alles duidelijk.

Goede website, makkelijk betellen en nette snelle afwikkeling. Ook het aangeven wanneer bestelling wordt afgeleverd is erg prettig.

Tulling

Goede ervaring met Schilderijophangsysteem. Alleen het bezorgbedrijf kijkt alleen naar de straat en huisnummer en niet naar de naam.

Hoevenaars

Bestelling kwam correct en op tijd binnen

correcte bestelling

Omar

Ophangsysteem besteld

Goede producten en snelle levering

Espera-Nederland b.v.

Goed, eenvoudig juiste priduct gevonden. Overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen met snelle levertijd.

Eenvoudig juiste te vinden.
Goede service

Harald van Wijk

(Bewerkt)

Ik heb de bestelde producten nog niet ontvangen!

Ondertussen heb ik de goederen ontvangen. (-:)

Bedeart.be

Bestelling

Snelle reactie op een mail