Pieta

MIjn ervaring met Schmink Specialist is prima, voldoende keuze en een snelle levering en dat is prettig want t komt regelmatig voor dat je ontdekt dat je toch iets tekort komt, gelukkig heb ik het... MIjn ervaring met Schmink Specialist is prima, voldoende keuze en een snelle levering en dat is prettig want t komt regelmatig voor dat je ontdekt dat je toch iets tekort komt, gelukkig heb ik het dan de volgende dag al in huis.

snelle levering

M.ensing

(Bewerkt)

Snelle levering, bij opmerkingen wordt je meteen correct geholpen, kortom een goed bedrijf waar je mooie spullen kunt kopen. Om bijvoorbeeld de mooiste schmink creaties te maken of mooie grimeer... Snelle levering, bij opmerkingen wordt je meteen correct geholpen, kortom een goed bedrijf waar je mooie spullen kunt kopen. Om bijvoorbeeld de mooiste schmink creaties te maken of mooie grimeer producten.

Snelle levering en goede producten

Anita

Heel goed

Snelle bezorging

Minke Thommassen

Heel fijn professioneel bedrijf met toppers van medewerkers!

Hun uitstekende zorg voor fijne kwalitatief goede producten, hun hulp in de winkel, hun kennis en advies, en als je online besteld hun super snelle service en zorgvuldige zorg voor het leveren van... Hun uitstekende zorg voor fijne kwalitatief goede producten, hun hulp in de winkel, hun kennis en advies, en als je online besteld hun super snelle service en zorgvuldige zorg voor het leveren van fijne pakketjes

Ruim twee weken een bestelling geplaatst die niet is aangekomen. Slechte klantenservice want probleem wordt bij post NL gelegd, zonder zelf met oplossingen te komen (nieuw pakket/ geld terug). Na te... Ruim twee weken een bestelling geplaatst die niet is aangekomen. Slechte klantenservice want probleem wordt bij post NL gelegd, zonder zelf met oplossingen te komen (nieuw pakket/ geld terug). Na te hebben gemaild (2 keer) wat ze nu kunnen doen nu er geen pakket binnen is gekomen, krijg ik geen reactie meer. Zonde, zomaar €60 kwijt.

Monique

Was er erg snel bezorgt wat ik besteld had

Was er super snel .

Bart Bekker

Prima ervaring.

Levering was erg snel

Rosalien van Elp

snel en goed

Angela

Snelle levering, goede producten

goede producten, snelle levering, beschrijving correct van producten

larissa

veel keuze