Ellen Hengeveld

Super goede schmink en schmink producten! Absoluut een aanrader! Ga hier zeker vaker bestellen!

Kwaliteit & snelle levering

Mj baksteen

Fijne website en snelle levering

Website erg duidelijk

Esmee-Joyce Dankelschijn

Heel goed

Snelle levering,goede producten

Ilja Oldenburg

Echt een geweldig website! Wil graag een keer langskomen in de winkel!!

Mooi verpakt en een fijne website!

Marco

Slechte bezorging maandag wat besteld donderdag nog niet binnen terwijl er aangegeven staat voor 4 uur besteld volgende dag in huis!

Reactie Schmink Specialist:

Beste Marco,
Beste Marco,
Uiteraard vinden we het vervelend dat je niet tevreden bent over de bezorging. Je hebt op maandagavond om 20:49 uur een bestelling geplaatst welke wij direct op dinsdagochtend hebben verzonden. Helaas is de bezorging vertraagd i.v.m. drukte bij PostNL, hier kunnen wij niets aan doen. Je pakket is uiteindelijk wel bezorgd. Wij communiceren niet dat alles wat 16:00 uur is besteld de volgende dag in huis is, er staat dat we het dezelfde dag verzenden. In 98% van de gevallen is het de volgende dag in huis, echter kan er bij PostNL altijd is mis gaan, helaas was dit bij jou het geval.
Laten we voorop stellen, het gaat meestal wel goed.
Wij wensen je veel plezier met de bestelde vlag.
Team Schmink Specialist

Sabine

Per webshop besteld, zeer tevreden!

Duidelijke webshop;
Snelle levering;
Zorgvuldig verpakt;
Goede producten.

Gerrit Kroon

Duidelijk

Karen Vandelaer

Na een tip van een vriendin kwam ik op de schminkspecialist terecht. Als je opzoek bent naar nieuwe, professionele schmink, glitters, sjablonen, spitcakes & penselen, dan moet je zeker hier zijn!... Na een tip van een vriendin kwam ik op de schminkspecialist terecht. Als je opzoek bent naar nieuwe, professionele schmink, glitters, sjablonen, spitcakes & penselen, dan moet je zeker hier zijn! Mijn bestelling werd snel geleverd in een stevige doos. De losse schmink werd netjes apart verpakt. Kortom, zeker een aanrader. Ik kom hier graag terug!

- Netjes verpakt
- Snel geleverd
- Duidelijke website
- Groot aanbod

Carleen

Super! Snelle levering en zelfs een cadeautje erbij gekregen.

Snelle service en breed assortiment